søndag 4. mars 2012

Vår eller fortsatt vinter?

Jeg ser at mange har funnet våren i forskjellige former. Noen har funnet hageblomster, roseknopper, vårfugler, hestehov, ja til og med blåveis er det noen som har funnet nå.

Så, med godt mot tok jeg med kamera ut på tur i dag. På leting etter våren. Langs veien, til skogholt, i nabolaget og mot vannet.

Jo mer jeg gikk, jo værre ble det. Våren... Vel. ingen blomster i allefall, men med den smelta snøen dukket det opp mange andre ting. Tomme snusbokser, papirsøppel, knuste flasker, bokser og mye annet søppel. Nei og nei så trist det var å gå tur i dag.

Ingen fugler som kvitret, ingen knopper å se, bare søppel over alt.

Med tungt hjerte satte jeg kursen hjemover, fast bestemt på å ta i allefall ett bilde av noe vårlig. Bak i hagen, helt inn mot veggen på huset fant jeg en blomst. Jeg så den for noen dager siden, så jeg visste at den gjemte seg der, men dette er jo egentlig mer påsketegn enn vårtegn. Jaja, det får duge. I dag er en blomst jeg finner ute en vårblomst, uansett! Jeg vil også ha vår :)


Ønsker dere alle en fortsatt god... - Vinter?

10 kommentarer:

 1. Tittet du like rundt hjørnet? For der er våren. :-)
  Den kommer jo først hit til sørvestlandet, men så sprer den seg raskt østover og nordover. Neste gang du går ut er jeg sikker på at du kan høre at det har skjedd noe med fuglesangen.

  Ha en kjempefin uke, uansett!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja, jeg tittet rundt hjørnet, både til høyre og venstre :) Tittet til og med under løvet, men ingen vårblomster...

   Slett
 2. Jepp, enhver blomst er en vårblomst nå. Det er helt sant. Et søtt, lite bilde ble det - til slutt. Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig! Ja, det er herlig med vårtegn! Får plutselig ny energi.

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, godt svar på innlegget om at jeg ikke fant våren :) Klem til deg også!

   Slett
 4. Du fant i allefall ett vårtegn!! Her er det likedan! Knuste flasker, søppel og hundedrit over alt! Skitten snø og masser av strøsand!! Men, en ting er sikkert! Det blir lysere for hver dag! Snart kommer bilen som soper opp strøsanden(og masse av det andre og), gress og blomster dekker det andre... Fuglene synger, hørte i allefall en i dag! Ha en flott uke! Klem fra Anne-Eddie:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, akkurat nå er det temmelig trist, men som du sier, snart blir det sopet opp både her og der :) Og lysere dager har vi jo fårr uansett, og det betyr mye! Ha en herlig uke du også. Klem

   Slett
 5. Her har vi hatt lite snø denne vinteren så vi slipper unna all skitten som plutselig åpenbarer seg (Ev så ligger den der hele tiden så jeg har blitt blind for den... :) Ellers så har ikke jeg heller oppdaget de helt store vårtegnene enda, men heldigvis så er jeg fornøyd så lenge dagene blir lysere.
  Ønsker deg en flott uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, enig i at det er viktigere at dagene blir lysere! Nyter det til fulle enn så lenge, også syns jeg det er litt koselig også at våren kommer på våren, og ikke før påske :) Nå kan den like gjerne vente en stund til!

   Slett