tirsdag 6. mars 2012

For en tid tilbake

besøkte mannen min og jeg reptilparken i Oslo. En liten spennende park med mange dyrearter. Noen veldig søte, andre skumle og noen få kvalifiserer også som farlig.

Du finner små aper, slanger, papegøye, frosker, edderkopper, krokodille, øgler og mange flere typer reptiler/amfibier. Du kan lese mer om dem ved å gå inn på linken over.


Første gang jeg var der var for å forberede meg til at vi selv skulle ha tarantella. Jeg kan ikke fordra edderkopper, men gubben syns de er kjempefasinerende. Er det da riktig av meg å be ham oppgi det som hobby? Nei, jeg syns ikke det, men jeg kan be ham begrense seg, og det har han gjort. Vi har "bare" 3 tarantellaer :)


På reptilparken kan du være med på foring, du kan holde slange og det er mye informasjon for de som ønsker det. Eller du kan bare spasere i ro og mak og nyte dagen, sånn som vi gjorde.


Disse to vakre skapningene var skikkelig bestevenner når vi var der. Den som ligger var superkosete og gne seg inntill vennen sin hele tiden. Små vakre apekatter :)

Har du ikke besøkt reptilparken ennå bør du vurdere det når du er i Oslo neste gang. Det er verdt hundrelappen det koster å komme inn!

4 kommentarer:

 1. fantastiske dyr!! FOR en farge, nesten like vakre som på dine nydelioge smykker!!
  Jaja, begrensning, 3 stykker!! NOK!
  Klem fra Anne-Eddie:)

  SvarSlett
 2. Veldig fine bilder. Også en blå frosk, da... Må si det var raust å godta tre tarantellaer i "familien". Ha en fin kveld.;)

  SvarSlett
 3. Det hørtes veldig spennende ut, skulle gjerne vært der en tur....

  -Wenche

  SvarSlett
 4. Takk for tipset om reptilparken!
  Så mange spennende dyr!
  Tror ikke jeg får med meg manne dit, nei.
  Han gjemmer seg bak ryggen min hver gang han ser en øyenstikker.
  Libellene er jo så nydelige - og ufarlige!
  Men har man insektsangst, så er det ikke lett å forandre på det.

  SvarSlett