fredag 9. september 2011

Mye gøy i posten i dag

I dag er jeg superheldig! Dobbelheldig!! Jeg var så heldig å vinne en brosje fra Atelier Hanne i hennes blogglotteri, eller giwe away om du vil :o)I dag kom den i posten, og den var kjempelekker! Gleder meg masse til å bli kvitt forkjølelsen så jeg kan ha på meg noe fint og pynte meg med den! Nå orker jeg knapt nok en tur til postkassa :o)


Veldig koselig måte å sende noe på også! Hånlaget kort, pyntet med en personlig hilsen inni. Tusen tusen takk Hanne!

Så den andre postoverraskelsen :o) Jeg fikk mer stein fra Anne Sofie i dag. Stein hun har plukket i Italia! Her er ett utvalg av det som kom i posten. Gleder meg masse til å gå løs på disse og se hvordan de blir ferdig polert!


Tusen takk til deg også Anne Sofie. Besøk bloggen hennes på Creative Catastrophe. Skriv gjerne en kommentar om hvor i Italia steinen er plukket. Moro å kunne ha historien bak steinen :o)

Ønsker dere alle en god helg, min er i allefall reddet nå!

4 kommentarer:

 1. Åh! Glad du ble fornøyd! Sendte deg nettopp en epost og spurte om du hadde fått dem, men da vet jeg jo nå det! ;) Hihi.

  Steinen er plukket på et sted som heter Castel Fusano på Ostia-kysten, ca. en time utenfor Roma i Italia. Der er det mange flotte strender rett etter hverandre der man kan leie solseng og parasoll, og det er deilig å bade der. Så dette var vel rett og slett "ferieplukking", hihi! ;)

  God bedring snuppa! ;)

  SvarSlett
 2. Lykkens dag :) Flotte skatter i posten! Kos deg i helgen :) Klem

  SvarSlett
 3. Oi, så bra du den kom frem da da:) Nå ble jeg glad, trodde nesten den hadde blitt borte i posten jeg...
  God bedring da:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så artig! Gratulerer med fint smykke og italiensk stein - gleder meg til å se hva det kan resultere i! God bedring! :) Klem!

  SvarSlett