søndag 14. august 2011

Pakke i posten

I går fikk jeg pakke i posten :o) Anne Sofie har plukket stein til meg, og ikke bare det, men hun sendte meg også noen halvedelstener jeg kan se om jeg får noe ut av. Den ene var allerede jobbet litt med, og har hull i seg, men vi får se om jeg klarer å renslipte enda litt mer, og gjøre ett mer smykke ut av det.

Tusen, tusen takk Anne Sofie! Blir spennende å se om jeg får noen fine smykker ut av dette :o)

Anne Sofie har bloggen Creative Catastrophe Jewlery og hun har også butikk på epla.no. Jeg er stor fan av uglesmykkene hennes!

Nå må jeg lage ferdig ett broderimønster, og 4 bordkort som må sendes ut i morgen. Kanskje jeg rekker å slipe noe etterpå...

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig å høre! :) Men du, jeg og gubben plukka et lite tonn med nydelig stein langs kysten av Ostia utenfor Roma i Nord-Italia til deg - jeg pakker og sender til deg så snart jeg har kommet i orden, dersom du vil ha selvsagt??? Da har du litt mer å øve på, og mange av dem er bare kjempefine! :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig spennende! Det setter jeg ubeskrivelig stor pris på. Det er jo så mye nydelig stein utenlands, og for meg som nesten aldri reiser er dette som å få tilsendt gull! Tusen tusen takk!!!!!!!!!

    SvarSlett