søndag 7. august 2011

Flere steinsmykker på gang

Jeg har dessverre gått tom for tinnoksid, og venter på ny "dose". Når dette kommer får jeg polert opp de steinene jeg har slipt i helgen, og det gleder jeg meg til :o) Nå har jeg også fått ryddet litt plass på hobbyrommet så nå trenger jeg ikke stå midt i rommet med den store slipemaskinen...

Her ser dere de bitene jeg startet med i går:


Dette er stein med mening, og ett par av dem er allerede ferdig. En Obsidian Snefnugg og ett par Sodalitt ligger klare. Følg med i min butikk på epla, Marianne Vik Design på hva som dukker opp den nærmeste tiden.

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker stein, og synes din nye hobby er super! :) Kos deg! Klem

  SvarSlett
 2. Spennende å følge med på denne slipingen din. Gleder meg til å se når disse steinene du holder på med nå blir ferdige.:)

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. En kan ikke bli mindre steingal av en slik hobby skjønner jeg. :-)
  Kjempespennende å se hvordan resultatet blir.
  Ønsker deg en fin-fin og kreativ uke. Klem

  SvarSlett
 4. Moro å følge steinslipingen din!! Kan vi få se bilde av maskinen?? når du skriver at den stod midt i rommet, så får jeg sånn bilde av en diiiiiiiiiiiger maskin jeg hehe...
  Men hva slags stein bruker du?? alt mulig????

  SvarSlett
 5. Blir spennende å se det ferdige resultatet! :) Høres spennende ut med steinsliping, kunne ha tenkt meg å teste det jeg og! Klem fra meg! :)

  SvarSlett
 6. Var ute og plukka idag Marianne, sender pakke til deg onsdagsmorgenen :):)

  SvarSlett
 7. Å så spennende Anne Sofie :o) Gleder meg masse til å se hva slags skatt du har funnet og hva det blir ut av det! Tusen tusen takk!!!

  SvarSlett