fredag 13. mai 2011

Vårmarked på Rygge/Halmstad i morgen fra ca 10-14

Jeg krysser alt jeg har, som krysses kan for at det bli opphold i morgen. Det er vel ikke spådd det, men det er jo fortsatt nydelig vær ute. Jeg skal være med på vårmarked i morgen, og mine smykkeesker er laget av kraftig papir, så de tåler ikke vann. Når man da skal stå under åpen himmel håper jeg virkelig ikke det kommer noe fallende derfra :o)Jeg har solgt unna av mine te dispensere, så jeg har kost meg og laget opp flere. Disse ligger ute i nettbutikken min 4you, og om jeg selger noen av dem fjerner jeg dem i morgen kveld.

Smykker skal jeg selvfølgelig ha med all mass. Det er jo hovedhobbyen min, og det er dette jeg selger mest av. Her kommer også en liten smakebit, ett blått nydelig hjerte som er helt nytt.


Jeg skal også ta med noen av Kathinkas (min 14 år gamle datter) serviettholdere, og hun har på dette markedet tilbud på sett med twistposepose + serviettholder til kun 150 kroner. Det er superbillig!
Noen trenger 17. mai penger :o) Hun har laget mange nye, så det er mye å velge mellom.

Håper vi sees!


2 kommentarer:

  1. Nei, det var det minste og dårligste jeg har vært med på, så vi var flere som pakket sammen og dro klokken 12.00. En erfaring rikere :o)

    SvarSlett