tirsdag 24. mai 2011

Noen dager siden sist

Nå er det flere dager siden jeg har gitt lyd fra meg. Beklager det, men jeg var på Sørlandstur i helgen, og etter det har det vært omgangssyken i huset... Nå har jeg likevel funnet tid til å skrive noen ord her.
Sørlandsturen var akkurat så deilig som jeg håpet den skulle være. Jeg og min vakre ettåring koste oss stort på tur, alene! Vi var i Dyreparken på lørdag, vi shoppet, slappet av og enda viktigere, jeg fikk laget ferdig alle bordkortene til min datters konfirmasjon. Dette kommer det ikke noe bilde av ennå, for jeg kan jo ikke røpe dette for gjestene :o)
Jeg fikk også gjort store forberedelser til takkekortene. Jeg stemplet 150 swirls, limte sammen 35 firkanter og 35 trekanter og jeg kuttet 600 hjørner... Puh... De hjørnene var en utfordring, men deilig å være ferdig med det. Det er superkoselig å sitte med sånne type puslerier, og dette var med på å gjøre helgen helt topp.

For andre som har konfirmanter på denne tiden (eller trenger noe til seg selv eller andre gaver) kan jeg anbefale en tur inn på epla.no. Der kan du finne mange flotte gaver! Det er så mye fint der inne at du må bare klikke deg rundt og kikke.
Se min nettbutikk om du er ute etter unike smykker.
Jeg har smykker montert med sølv, skinnsnor, armbånd, anheng, hjerter, røffe og enkle. Jeg har også barnesmykker og ørepynt!

Ha en forsatt fin tirsdag, så kommer jeg snart med ett par bilder fra helgen :o)

2 kommentarer:

 1. Håper ikke du fikk disse basseluskene på Sørlandet :/ Dyreparken, hmm, et stykke til meg, men med superkikkert så kanskje jeg kunne klart å some deg inn :) Godt at dere koste dere!

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Hei Marianne!:)
  Masse nydelige smykker..og papirkreasjoner du lager da!:)
  Du spurte om hvem som vant Candy'en, og det var 3 personer..og her er linken:)
  http://scrappellen.blogspot.com/2011/05/i-have-3-winners-of-my-sweet-pea-candy.html
  Tusen takk for at du deltok, og ha en superduper dag videre!:)
  Klem, Ellen

  SvarSlett