torsdag 26. mai 2011

Herlige lilla fra Mette

I dag er jeg med på forsiden av epla.no med ett av mine lillarosa hjerter. Tuuusen takk Mette. Besøk hennes butikk her! Hun har de søteste ting til de små. Listen er lengre enn det jeg har fått med her, så da en titt på alt det flotte Mette har plukket ut.


Jeg er også så heldig å være med på Papirsymfoni sine favoritter med mitt glassmykke med små blomster på. Tusen tusen takk til deg også Silje. Det er så koselig når noen tar med ens ting på sine favoritter. Det bidrar stort til motivasjonen videre. Hele listen til Silje er flott, og verdt en titt.
Min fredagsfavoritter kommer i kveld håper jeg. Jeg har litt å pusle med om dagen, så jeg rekker ikke alt dessverre.

5 kommentarer:

 1. Jeg setter veldig stor pris på deg, og da en stor glede å vise deg frem :) Takk for flott reklame her i bloggen din! ;) Hurra!

  SvarSlett
 2. Gøy at du også er med på Mette sin forsideliste!:) Det gir litt ekstra motivasjon som du sier ja, når man ser at andre liker det man lager.:)

  Håper du får en kjempeflott helg!

  SvarSlett
 3. Og poff så var smykket fra forsiden på epla borte :o) Det skal til Drammen.
  Så koselig sagt av deg Silje. Det varmer godt når man hører sånt :o) Klem til dere alle!

  SvarSlett
 4. Åååå.....nå ble jeg skikkelig stolt på dine vegne! Gøy med salg! Ja, det hjelper å bli plukket ut til forsiden, og der er nåløyet veldig trangt. Stor stas da å bli plukket ut! Bare tenk på ALLE butikkene på Epla ......

  Klem tilbake

  SvarSlett
 5. Det er faktisk første gang jeg har fått solgt ett smykke fra forsiden :O) Det var skikkelig moro! Og, ja... Utrolig gøy å bli plukket ut til forsiden når det er sååå mye flott å velge mellom inne på epla. Kjenner jeg kom i veldig godt humør nå, og det trengte jeg, tihi...

  SvarSlett