tirsdag 3. mai 2011

Var litt leit :o(

Jeg hadde en veldig hyggelig dag i butikken i går. Det er i grunn stille og rolig i Spydeberg nå, men likevel var det en hyggelig dag, men gode erfaringer.

Jeg solgte den flotte barnevognen jeg har laget i papir, og damen som kjøpte den sa hun skulle hjem og plukke den fra hverandre. Jeg fikk helt vondt i maven. "plukke den fra hverandre, den flotte vognen som jeg har laget?" Ja, svarte hun... Hun ville finne ut hvordan den var satt sammen. Hun ville ikke gå kurs eller ha mal, hun ville finne det ut på den måten i stedet.

Så mye jeg har lagt i den vognen så havner den hos noen som skal ødelegge den. DET er trist det...

Jaja, det er jo moro å lage dem, men jammen er det mye jobb også. Får vel se om jeg rekker å lage en ny vogn til en av dagene som kommer.

Ha en fin dag alle sammen :o)

9 kommentarer:

 1. Veldig trist, ja. Og respektløst.

  SvarSlett
 2. Ja, hun kjøpte en Te-dispenser også som hun skulle gjøre det samme med. Den ligger det ikke fullt så mye jobb bak selv om det også er kjedelig selvfølgelig. Uansett, når man vet noen bevisst skal ødelegge noe man har laget med masse glede er det jo pyton!

  SvarSlett
 3. Uff da, så tragisk! Du får prøve å legge dette bak deg å jobbe videre. Du er SÅ flink!

  SvarSlett
 4. Å det var leit,er enig med Unni at det er respektløst.Hun burde heller ha laget en etter sitt hode .Uten å plukke din fra hverandre.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 5. Det var leit, ja. Skjønner godt at det føles trist når du lagt ned mye tid på å lage en ting og den som kjøper den bare vil ta den i biter! Håper at resten av uken byr på triveligere opplevelser! Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du ble litt lei deg på grunn av det. Man vil jo ikke legge mye tid inn i å lage ting for at andre skal plukke dem fra hverandre! Jeg hadde også blitt lei meg dersom noen gjorde det med veskene mine. Da hadde jeg heller sett at de kom til noen som faktisk hadde planer om å bruke dem.

  SvarSlett
 7. Ja, det som er pyton er jo den delen med at hun plukker fra hverandre og ødelegger noe jeg har laget - med masse glede. Det at hun ønsker å lage vogn har jeg full forståelse for. Det er jo sånn i papirverden at de aller fleste ser noe artig, så lager de tilsvarende. Maler ligger jo gratis ute på det meste. Det er selve sammensetningen som blir forskjellig og unik. Jeg sa til henne at hun jo kunne finne mal på den, men hun ville heller gjøre det sånn, for det var mer spennende.
  Jaja, det var i gå, som Silje sier: legge det bak seg og gå videre! I dag har jeg hatt en veldig hyggelig dag igjen. Masse koselige folk innom :o) Gleder meg allerede til i morgen.

  SvarSlett
 8. Det er noe av det værste jeg har hørt.... Respektløs og mangel på folkeskikk sier nå jeg... Finnes jo maler på alt mulig over alt så det er jo ikke nødvendig å ødelegge noe som noen andre har laget.... Fy skamme seg altså!

  Ønsker deg gode dager videre *klem*

  -Wenche

  SvarSlett
 9. Det er UTROLIG hvor frekke noen får seg til å være, men det er ikke uvanlig. Jeg har også opplevd litt av hvert på den fronten, men å SI det til deg, var jo direkte USMAKELIG og UTEN respekt for arbeidet ditt! STÅ PÅ! Klem fra Synnøve

  SvarSlett