Her kommer den:
Kokosbollekake:
Legg 6 plater gelatin i bløt
i kaldt vann, klem ut det meste vannet og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl
kokende vann.
Pisk 4-5 eggehviter stiv (bruk
håndmikser).
Ha i 4 dl sukker og 1 ts vaniljesukker og visp sammen.
Tilsett den oppløste gelatinen og visp kraftig i 15 min.
Dryss kokos på et fat, sett
en ringen av en kakefors (ikke bunnen) oppå.
Hell massen i ringen.
Hell massen i ringen.
Sett kjølig minst 4 timer.
Glasuren:
Del opp 1 plate kokesjokolade
og smell den sammen med 1 ss delfiafett og ha det over den kjølige kaken. Dryss
kokos over hele kaken og sett den kjølig igjen.
Denne kaken kan du ikke gjøre feil med, så god fornøyelse :)
Jeg har også laget en del nye smykker i det siste, ta gjerne en titt innom her:
God helg til dere alle :))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar