søndag 27. mai 2012

Sol og varme

Det har vært noen nydelige dager denne uken, dager med sol, sol og atter sol. En varme som man ofte lengter etter her i Norge.

Jeg er en av de få som ikke liker sånne dager så godt. Det blir rett og slett for varmt, man får ikke sove, og jeg mister all energien. I dag er det lettere overskyet, og temperaturen har sunket. Såååå deilig :)

Men, til tross for at jeg ikke liker den varme solen så godt må man jo ut, hadde jeg ikke hatt småbarn ville jeg gjemt meg i den kalde kjelleren vår, mne det går ikke nå.

Lille Odin på 2 år vil ut og leke, sparke ball og syke. Det må han jo få lov til. Så vi har til tross for alt for pent vær kost oss masse i pinsen.

I nyklippet gress løper han rundt og koser seg med ballen sin :)
Og hagen blomstrer på sitt vakreste. Syrinene blomstrer og vissner nesten samme dag, så disse gjelder det å sette pris på den korte stunden man har dem


En av de andre store blomsterbuskene i hagen.

En av de få gangene jeg virkelig setter pris på så nydelig vær vi har hatt nå, det er når vi har tid og mulighet til å kjøre den gamle amerikanske bilen vår. Da er det deilig med flotte dager :)


Den er snart klar igjen. Min mann og svigerfar jobber på spreng for å få den ferdig til ferien vår. Da må det gjerne bli fint vær, i allefall deler av turen :)

Ønsker dere en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Du får prøve å kose deg så godt du kan :) Ja, nå skal temperaturen synke. Jeg for min del vil ha varmen :) Nyter det!

  SvarSlett
 2. Har vært deilig med noen varme dager, synes jeg, men i dag var det godt at det ikke var brennhett lenger. Nyt siste rest av pinsen. Klem til deg.:)

  SvarSlett
 3. Herlig, syns nå jeg, men jeg vet hvordan det er å ikke tåle varmen så godt. Ble skikkelig dårlig av varmen omtrent helt til jeg var 20, men heldigvis gikk det over. Kanskje derfor jeg setter ekstra stor pris på den nå? Ungene koser seg nå iallefall. For en søt liten pjokk du har! Når jeg ser alle de krøllene, så tenker jeg på eldstemann her - han hadde masser av lyse englekrøller da han var liten. Det var dengang da, nå er han passert 20, og har en flott gammel amcar som tas fram på solskinnsdager.... Kos deg med litt kjøligere tilstander! Klem

  SvarSlett
 4. Det er mange som sliter i varmen, ja. Jeg syns det er best når det er etpar og tjue. Men nå er det plutselig bare 13 grader. Det er litt for lite. B-)

  Så nydelig lillegutten din er med alle de deilige krøllene. Kan tenke meg han nyter å kjenne varmen fra sola. Han er så liten at han ikke husker så mye fra ifjor. Alt er nytt og spennende.
  Ønsker deg en flott sommer!

  Klem fra Torunn

  SvarSlett