onsdag 12. oktober 2011

En virkelig god start på dagen i dag

I dag tidlig, klokken 07.30 gjorde jeg klar lillegutt for å levere i barnehagen, men rett før vi skulle ut så jeg en pakke som hadde kommet i posten i går. Min datter hadde lagt den i gangen uten at jeg visste det...

Så, jeg kunne jo ikke gå før jeg hadde sjekket ut hva dette var! Og gjett om jeg ble glad!!! Silje Rykken med butikken Papirsymfoni på epla hadde sendt meg en herlig pakke. Se også bloggen hennes her! Masse nydelig stein som skal gjøres om til vakre vakre smykker!

Se her:

Jeg ble så utrolig glad for denne overraskelsen Silje. Tusen tusen takk, søte herlige du! Så mange flotte stein du hadde i denne boksen! Jeg gleder meg stort til å kaste meg over å slipe, samt polere, noe av dette, og finne glansen i den vakre steinen.

Tusen takk igjen!!! Dette kom overraskende på :)    *smiler stort*

Ønsker alle dere andre en god dag også!

6 kommentarer:

 1. Gøy at du likte min overraskelse :) Da kan jeg smile resten av dagen :)

  Jeg er jo "steingal", og vakker stein ligger litt her og der. Tenkte jeg skulle glede deg med vakker stein. De har fulgt meg i mange mange år, og det kan vel ikke gi meg mer glede enn å se deg trylle frem herligheter, og ikke minst tanken på hvor masse glede dette også gir deg. Som et kinderegg dette ;)

  Stor megaklem tilbake, og ha en flott dag videre!

  SvarSlett
 2. Er det ikke herlig! Noen tenker på oss, og når vi minst venter det!
  Dagen kan ikke bli bedre, en nydelig start!
  Klem fra Anne-Eddie :)

  SvarSlett
 3. Blir orndtlig glad på dine vegne. Vet jo hvor spennende og artig det er å få overraskelser i posten. Har fulgt med deg i den siste tiden, og det er så utrolig mye flott du lager.
  Klem May Britt

  SvarSlett
 4. For en koselig overraskelse! :) Fine steiner, blir artig å se hva for slags smykker de resulterer i! :) God helg!

  SvarSlett
 5. Ja, dette var virkelig en koselig overraskelse, og jeg ble så utrolig glad. Noe som resulterte i at dagen ble bedre og bedre også, for jeg smilte jo så stort til alle :)

  SvarSlett
 6. Snakk om å være heldig da - en hel eske med godsaker!

  Kos deg masse!

  -Wenche

  SvarSlett