mandag 18. juli 2011

Vel hjemme etter en travel ferie

Ferien i år gikk til å ha stand på festivaler. Tre festivaler har jeg vært på i år, først Skjåk, deretter Seljord, og nå sist Breim.

Her er ett par bilder fra den fuktige festivalen jeg har skrevet om tidligere:


 På det første bildet ser dere det øsende regnet som laver ned i store mengder. På neste bildet ser dere dammen jeg hadde under føttene på standplassen min. Jeg dekket til med presenning, men etterhvert hjalp ikke det heller, og det ble levert ut matter vi kunne stå på. Ikke rart salget gikk dårlig her!


Ole-Ivars på scenen på dansefestivalen Seljord.

På torsdag morgen klokken 04.15 startet jeg og min venninne bilden og tok turen til Breim. Det tok 8 timer å kjøre med ett par mindre stopp. Jeg kjørte hele veien, og det gikk bedre enn jeg hadde fryktet! Den siste timen var absolutt den lengste, for da var det så flott natur at vi måtte stoppe flere ganger å ta noen bilder.Her er til og med jeg :o) Nyter den vakre naturen i nydelig vær.

En av artistene har lydsjekk.


 Vi hadde en flott tur med helt greit salg. En festival det er verdt å besøke! Herlig musikk, flotte omgivelser og god stemning. Nå gjelder det å puste ut og komme seg etter noen slitsomme uker med ferie :o)


3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem og vel overstått med 3 festivaler på så kort tid!

  Det første bildet av regnet var bare helt sykt! Skjønner godt det ble dam av det!

  Nå får du huske på å slappe litt av de nærmeste dagene.:)

  SvarSlett
 2. Gøy å se bilde av deg! :) Mye vann og vakker natur du har tatt bilde av. Mye flott og rått :)

  Ha en superfin dag! Nyt dagene!

  SvarSlett
 3. Og jeg som ikke har vært på en eneste festival i hele mitt liv. Du har klart tre på en sommer. Skal innrømme at det høres veldig kjekt ut, og det kommer jo en sommer til neste år også (for min del mener jeg)
  Både hørtes og så ut som du har hatt en fin tur. bortsett fra regn, men men... Det er jo i norge.

  SvarSlett