lørdag 5. november 2011

Rett fra badekaret

Nå kommer jeg rett fra badekaret/dusjen og er klar for en deilig lørdagskveld med kos og film. Jeg har ikke mange frihelger nå før jul, for det går i messer hver helg.

Den 18-20 november skal jeg på Kunst og Håndverksmessen i Lillestrøm, og har standplass C02-28 sammen med Grønn Såpe.

Dette er en stor flott messe, og jeg har 2 gratisbiletter jeg ønsker å dele ut til en av dere som er innom.

For å være med i trekningen må du skrive en kommentar til dette innlegget. Det trenger ikke være en grunn til hvorfor nettopp du skal vinne, bare en liten hilsen holder. Ønsker du å dele med andre er det kjempekoselig, men det har ingen påvirkining i trekningen.

Veldig greit om du ikke deltar hvis du ikke kan eller har lyst å ta en tur til messen. Kjenner du derimot noen som skal dit og vil gi de videre så kjør på :)

De som er anonyme må legge igjen e-post adressen sin så jeg får kontakt!

Lykke til, og ha en deilig lørdagskveld alle sammen :)

6 kommentarer:

 1. Takk for hilsener. Ha en fin søndag. Reiser på kurs i dag og det blir ikke mer å høre fra meg før mot neste helg.. Kommer til å savne dere.
  Lykke til med messene du skal være med på. Jeg har kun en julemesse jeg skal være med første adventshelga. Så føler jeg har god tid.
  Klem fra Anne-Eddie:)

  SvarSlett
 2. Du de Hello Kitty-tøflene har jeg lyst på selv jeg! ;) Hihi. Jeg er så barnslig når det kommer til å sånne ting..! Vet du har mye å gjøre for tiden ja, og utover mot jula. Har forresten ikke fått sendt de steinene enda jeg da, men prøver å få tid til det i morgen tidlig ;) Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 3. Åå hadde vært koselig å komme dit da!

  SvarSlett
 4. Jeg har tenkt meg dit, og en gratis billett hadde jo ikke vært å forakte! :-D

  SvarSlett
 5. Har veldig lyst til å dra en tur til messa i år, så gratis billett hadde jo vært toppers! =)

  SvarSlett
 6. Tja, en gratisbillett hadde jo vært veldig hyggelig, da! Jeg tenkte jeg skulle ta med en tur ila. helga. Uansett utfallet av denne konkurransen: Lykke til med standen!!

  SvarSlett