torsdag 22. september 2011

Se så skitten...

I kveld har jeg kost meg og slipt en ny stein. Hittil har jeg slipt en del rimeligere stein, stein jeg har plukket selv, eller fått.

I dag gikk jeg løs på en nydelig stein jeg har fått av min herlige mann. Han var ute og handlet gave til meg, og kom hjem med mange forskjellige stein. Noen store, og noen små biter.

Det er litt skummelt å gå løs på disse, men i dag tok jeg sjansen på en Meteorbrekasje. Den skaper handlingskraft, gir deg overblikk over situasjonen og letter kommunikasjon.


Her er jeg godt i gang. Jeg har først kutta av en mindre bit av en større stein, så har jeg grovslipt den så den skal passe inn i innfatningen. Neste steg er å forme den riktig, og pusse ned, pusse ned og pusse ned.

Ikke lett å være så skitten på høyre hånd, og skulle ta bilde med feil hånd :) Men, jeg fikk det til uten å ødelegge noe, hehe


Her er det ferdige smykket sammen med den større biten jeg har laget det av. Jeg er utrolig glad i sort og sølv, eller hvitt, så det her er helt klar min favoritt så langt!


På nært hold ser du hvordan det har blitt. Hvor lang tid har jeg brukt? Vel, fra jeg begynte å kutte i den større biten til smykket var ferdig brukte jeg vel godt over en time.

Nå skal jeg krype til sengs så jeg er klar for en ny dag på jobb i morgen.

God natt alle sammen :)
.

5 kommentarer:

 1. hihi , skikkelige arbeidshender det der ! hehe
  Det ble råflott da! skikkelig tøff og spennende stein :)
  Cathrine

  SvarSlett
 2. Utrolig lekker! Jeg blir helt målløs! Det er så vakkert det du lager!

  Ha en herlig fredag! Klemmer

  SvarSlett
 3. Nydelig er det!
  Enig i at sølv, sort og hvitt er utrolig vakkert!
  Du legger mye arbeid i å få det så vakkert og da...
  Klem Anne-Eddie

  SvarSlett
 4. Du er rååå flink!!! Ser utrolig morsomt ut!!

  SvarSlett
 5. Enig med alle de andre, så FLINK du er! Ble jo KJEMPEFint! Det er kjempespennende å følge med på hvordan det går med deg og slipinga Marianne ;)

  SvarSlett