søndag 4. september 2011

Førjulsmesse 2011

Det nærmer seg fristen for påmelding til førjulsmessen siste helgen i oktober. Det er betalingsfrist 20. september, og nå minker det kraftig med dobble plasser.

Prisene er 500 kroner for ett bord hele helgen, og 750 kroner for dobbeltplass hele helgen.

Åpningstidene på messen er 11.00 - 18.00 på lørdag og 11.00 - 17.00 på søndag. Standen kan rigges opp på fredag, men har du lite å rigge opp holder det at du gjør det på lørdag. Alle skal være ferdige med dette innen 10.45 på lørdag så alt er klart når dørene åpnes.

Det blir stor kafe i første etasje, og alle stand er i storsalen nede på Fjellheim i Spydeberg.

For påmeldigng: Send mail til mvdesign73@gmail.com og merk mailen med Førjulsmesse.

Velkommen til en hyggelig messe!

6 kommentarer:

 1. Kos dere! Jeg bor på feil sted *furt*

  SvarSlett
 2. Det er fryktelig synd at du ikke får vært med, men vi sees kanskje på eplamessen? Håper du kommer dit :o)

  SvarSlett
 3. Tihi Lene: Det står der det... I Spydeberg, på Fjellheim :o)

  SvarSlett
 4. Ååååh, skulle så gjerne vært med, men jeg får det ikke til.:( Skulle egentlig til Trondheim den helgen, men det ble det ikke noe av siden min kjæreste har fått seg jobb her nå. Men han skal være i Trondheim og ta ned siste flyttelasset vårt fra Trondheim de to siste helgene i oktober, og da har jeg ikke bil til å komme meg frem og tilbake med alle produktene. Og i verste fall må jeg vel være med og vaske ut av leiligheten den helgen og..usj.;)

  SvarSlett
 5. Kjempesynd at du ikke får blitt med Vibeke. Hadde jeg hatt en selger til overs skulle jeg spurt deg om du ville sende meg noen produkter vi kunne solgt for deg. Veskene dine er sååå flotte!

  SvarSlett