torsdag 16. juni 2011

Fredagsfavoritter

Denne uken velger jeg å skryte vilt og hemningsløst av 2 butikker på epla.no, fremfor å skryte av mange flotte produkter. Litt forandring fryder, og dette er nok noe jeg kommer til å gjøre innimellom også fremover.

Grunnen til at jeg har valgt ut disse to butikkene er fordi jeg har vært innom mange mange ganger, og de er så utrolig flinke begge to. Jeg viser ett produkt fra hver butikk, og det er produkter jeg har intensjoner om å kjøpe :o)

Den første butikken er Papirsymfoni som syr helt flotte ting. Hun har verdens søteste barneklær, puter, reisemapper (utrolig praktiske), oppbevaringslommer, skjørt, vesker, etuier, sminkemapper, toalettvesker og mye mer. Man kan se at hun er nøye, og at det er ordentlige produkter. Hun lager også kort og annet i papir. En flott butikk som virkelig fortjener ett besøk. Se også bloggen hennes.


Her er den flotte puta jeg har så lyst på. Jeg har ett mål om hva jeg skal selge for på neste stand, og når jeg det og denne ikke er solgt i mellomtiden, ja da blir den min :)

Den neste butikken er ZikkZakk Design som også syr. Hun syr vesker, og lager de vakreste rosene i stoff. Jeg har hatt rosene som fredagsfavoritter flere ganger. De passer til så mye. Du kan bruke dem på en jakke, som pynt på en veske eller andre ting. Jeg tenkte å kjøpe flere som bordpynt til min datters konfirmasjon, men jeg rakk ikke dessverre. Du finner også putetrekk, kjoler, forkle, strikkepinneetui, oppbevaringskurver med mer. Også her kan man se nøyaktigeheten. Flotte produkter som lages av skikkelig materiale.


Se på denne flotte vesken :o) Laget av kraftig møbelstoff. Den skal jeg også ha om jeg når målet mitt ved neste salg om den fortsatt er tilgjengelig. Du kan se bloggen til ZikkZakk Design her!
Vibeke som eier denne butikken har også nettbutikk på amio, og etter hennes tips laget også jeg det. Det er samme konseptet som epla, men er i Danmark. Se hennes butikk på Amio.

Virkelig flotte produkter fra dere begge. Dere er kjempeflinke!!!

Ønsker alle en flott helg, og klem fra meg :o)

7 kommentarer:

 1. Kjempeflotte fredagsfavoritter du har valgt deg!

  God helg!

  -Wenche

  SvarSlett
 2. Næ, så heldig jeg er! Tusen takk, Marianne! *klemmeflat*

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. Heier på begge butikkene du har valgt over her.
  Flotte ting og flotte damer :)

  SvarSlett
 4. Både Vibeke og Silje fortjener en flott omtale!!! Den puta og vesken sikler jeg også på..hehe!!

  SvarSlett
 5. Dere e søde! Mitt hjerte svulmer over..... *stort smil og mange klemmer*

  SvarSlett
 6. Silje og Vibeke lager så mye fint, ja! Vesken er bare alldeles nydelig - den kunne jeg godt ha tenkt meg, hehe! ;) God helg!

  SvarSlett
 7. Åh, nå kjente jeg at jeg lettet fra gulvet! Ingenting kan få meg ned på bakkenivå idag! Tusen takk for alle de fine ordene!! Og veldig koselig at du liker denne vesken. Den er en av mine favoritter også. Skal lage en slik til meg selv i løpet av sommeren.:)

  Ha en kjempefin søndag!

  Klem fra Vibeke.:)

  SvarSlett