onsdag 22. juni 2011

For en dag...

En ting er å ha mye å gjøre, en annen er en dag som jeg har hatt i dag...

Den startet med at jeg fikk en glassbit i helen, så det ble noen bra blodspor på hobbyrommet.

Etter jobb skulle jeg en tur til Vestby, og på vei hjem , like etter jeg tok ut på motorveien, begynte min gamle bil og ryke. Jeg måtte stoppe på motorveien og fylle vann.

Så kjørte jeg videre, kom ut av tunellen mot Ski, men måtte stoppe igjen før bilen begynte å koke. Jeg lot den kjøle seg litt før jeg skulle fylle på mer vann, og jeg var dekket i kokende kjøleveske. Det fosset ut kokende vann. Jeg måtte rive av meg klærne og det som kom ut av munnen da bør jeg ikke gjenta her.

Gubben måtte reise fra jobb og redde sin kone i nød, og smertene var store. Det hjalp litt å få av seg alt, og ta på en tør jakke i stedet. Mange kjørte forbi, ingen stoppet for å hjelpe :(

Vel hjemme skulle jeg dusje av meg alt dette (skulle egentlig jobbet igjen fra 19, men det rakk jeg ikke) og fikk dusjstanga i hodet.

Nå sitter jeg med frossen brokkoliblanding under armen, og en frossen gulrotbit på tommelen. Det svir veldig og er rødt, men ingen blemmer. Dette går over!

Håper dere har hatt en litt bedre dag enn meg, hehe.

9 kommentarer:

 1. Huff stakkars deg. Du burde nok heller vært hjemme i dag. Men jeg må innrømme at jeg ser deg for meg med gulerot på nesa - og jeg må innrømme at jeg har et sykt flir rundt munnen. Håper morgendagen blir en bedre dag. Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Huffameg, det der hørtes ikke no særlig ut! Så rart at ingen stoppet for å hjelpe deg! Håper du blir frisk og rask snart :-)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min forresten!
  Du lager kjempefine smykker og kort!

  SvarSlett
 3. Huff og huff for en dag du har hatt! Skal godt gjøres å være så uheldig på en og samme dag.

  Håper du får en bedre dag i morgen!

  God bedring med armen og tommelen.

  Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 4. For en dag! Måtte le litt da det aldri tok slutt med uhellene dine og du fikk dusjstanga i hode (så det hele for meg). Dette var en dag du bare skulle ha ligget i sengen og ikke stått opp. Trøsteklem til deg der du sitter med dine frossne grønnsaker....

  Jeg har hatt en travel dag, men ingen uhell *bank i bordet* Fikk en kundebestilling i gårkveld *jippi*. Nå ligger pakken klar på bordet, og durer til postkontoret i morgen.

  SvarSlett
 5. Gosjameg - det må jeg si.... håper dette var nok opplevelser for resten av sommeren (og vel så det...) *trøsteklem*

  -Wenche

  SvarSlett
 6. Når kvelden endelig kom, og vi fikk satt oss ned for å slappe av (min mann og jeg) lo vi ganske godt av dagen vi også. Att det går an... Greit at det ikke ble alvorlige brannskader etter alt det kokende vannet! Og for å gjøre dagen komplett smalt jeg albuen inn i ett dørhåndtak rett før natta og fikk kjærringstøt.

  Nå er det en ny dag, og brokkolien har gjort sitt. Jeg skal holde meg hjemme i dag i allefall :o)

  SvarSlett
 7. Humrer, det blir tragikomisk ja, men godt man kan le av det etterpå :) Håper dagen i dag har gått smertefritt! Litt styr å tømme fryseren for det ene og det andre når du er i sving ;) Verre var det på dine kanter i dag med Oslofjordtunnellen. Tenkte på deg da jeg så nyhetene. Han hadde uflaks han! Da var jo ditt småtterier i forhold :)

  SvarSlett
 8. Uff, ja. Godt jeg hold meg hjemme i dag. Mine små humper i går var jo ingenting i forhold til det i Oslofjordtunellen.
  Jeg har ikke engang vært i butikken i dag :o)Nå skal jeg sove, også er det snart helg :)

  SvarSlett
 9. Det er godt du holdt deg hjemme i dag ;) Ikke mere uhell nå! Natta, sove godt og lenge....

  SvarSlett