mandag 27. juni 2011

Begrenset antall

Jeg har tidligere skrevet at jeg skal lage noe helt nytt og unikt i anledning av at Alf gir seg med Countryfestivalen Skjåk. I år skal jeg selge ett begrenset antall av dette smykket. Det er nummerert, og jeg har kun laget 20 stk som er til salgs. Jeg selger de også KUN på Countryfestivalen i Skjåk i år.

Nå vil jeg vise smykket her:


Min mann og jeg har laget disse smykkene sammen. Han har tegnet hatten, jeg har skåret den ut i 2 lag glass, og han har malt på sølv/gull. Det gjør smykkene ekstra eksklusive!

Jeg har 10 stk i sort med sølv og 10 stk i brunt med gull. Hvis noen ønsker å forhånsbestille tar jeg imot dette på kun 5 av hver farve, og holder av til senest fredag 1. juli klokken 15.00. Er ikke smykket hentet og betale innen gitt tidspunkt, legges det ut for salg igjen.

Smykket koster 500 kroner, og for å forhåndsbestille, send mail til mvdesign73@gmail.com med hvilken farve du vil ha. Som sagt er det kun de som kommer til festivalen som kan kjøpe dette!

10 kommentarer:

 1. Så flott smykke. Synd det er så langt fra Bardufoss til Sjåk. Lykke til.... Klem.

  SvarSlett
 2. WOW - noe så kult! Synd det er så langt fra Moralsirkelen til Skjåk..... :)

  Lykkt til!

  -Wenche

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentarer! Utrolig gøy å lage noe nytt, og sammen med mannen min da :o) Er spent på om jeg blir sittende igjen med noen etter festivalen, eller om de går alle sammen!

  SvarSlett
 4. Du og din mann er kjempe flinke! Sammen er dere krutt! Disse smykkene kommer til å gå som varmt hvetebrød på Countryfestivalen, det er sikkert å visst! :) Klem

  SvarSlett
 5. Kjempestilig smykke! Og så gøy at dere har laget det sammen:) Kommer du til å legge de ut i butikken din dersom du evt. har noen igjen etter festivalen?

  SvarSlett
 6. Anita: Dessverre gjør jeg ikke det. Det er ett smykke jeg kun kommer til å selge på Countryfestivalen i Skjåk i år. Jeg har laget dem i annledning av at Alf arrangerer sin siste festival, så enseste muligheten er å kjøpe det der :) Helt unikt!!!

  SvarSlett
 7. Artig idé, passer bra til countryfestival! :) Lykke til med salget! :) Klem!

  SvarSlett
 8. Så kult smykke med hatt! Og så morro å lese at dere har laget disse smykkene sammen. Kjekt å ha en mann som er så interessert i det du liker.:)

  Disse blir nok å gå som varmt hvetebrød!:)

  SvarSlett