lørdag 18. juni 2011

Farvelegging med distress ink

Jeg har lenge hatt lyst å gå kurs i favelegging med distress ink. Jeg har lært meg en hel del selv, og får det helt greit til nå, men likevel syns jeg ett kurs ville vært gøy. Jeg har mast rundt i forskjellige hobbybutikker, og omsider har dagen kommet.
I dag skal jeg på kurs hos Hobbykunst Megastore i Vestby. Jeg håper å lære teknikker som er kjekke å kunne, litt mer om riktig skyggelegging, mengden farve som er "riktig" osv. Jeg har så langt vært veldig forsiktig med farvebruken, og på bildet ser du ett jeg har farvelagt:


Også trenger jeg en skikkelig hudfarve, evnt lære hva man blander for å få det best mulig. Jeg gleder meg masse, og nå skal jeg ta en kopp te sammen med litt deilig frokost før jeg setter nesa mot Vestby for en hyggelig formiddag.

Ha en fin lørdag!

4 kommentarer:

 1. Jeg har heller aldri vært på kurs. Når jeg ser disse som virkelig kan fargelegging blir jeg stum av beundring. Tattered rose brukes til hudfargen, for dem som bruker Distress.

  Kos deg masse på kurs! Klem

  SvarSlett
 2. For meg ser dette bildet ovenfor her helt perfekt ut.:) Men sikkert både lærerikt og morsomt å gå på kurs, og sikkert trivelig å møte andre med samme interesser også.

  Kos deg på kurs!

  SvarSlett
 3. Silje: Jeg også blir det, og målet er på ingen måte å komme meg dit :o) Jeg har brukt tattered rose så langt, men jeg ser andre får til mye flottere hudfarve enn bare med den. Det har jeg nå lært :o) Var ett koselig kurs!!!

  VIbeke: Tusen takk for hyggelig kommentar! Det var jo litt å lære der :o) Vi glemte det sosiale for alle var opptatte med å farvelegge. Vi glemte til tider å puste, hehe.

  SvarSlett
 4. Gøy! Gleder meg til å se noen kort etter hvert :)

  SvarSlett