fredag 9. september 2016

Veldig fornøyd

Siste innlegget mitt her på bloggen handlet om at jeg har begynt med Bailine i Ski, og jeg tenker å oppdatere av og til på hvordan det går :)

I dag, fredag, ble jeg målt og veid igjen. Og jeg har gått ned ytterlige 5 cm rundt midjen, på bare ett par uker :)))

Jeg har vokst ut av buksene mine og bukser som ikke har passet meg på noen år begynner nå å bli litt store. Jeg begynner å bruke trangere klær og viser frem den "nye" kroppen min på en stoltere måte enn jeg har gjort siden jeg var ung voksen.

Etter jeg var veid og målt regnet Lene på Bailine sammen hvor mange cm jeg har mistet totalt, og det var 52 cm. Tenk det!!!

52 cm siden slutten av mai og over 10 kilo borte. Fantastisk!!!

Når det gjelder maten syns jeg det har blitt lett å spise oftere og drikke vann (noe jeg ALDRI) gjorde før.

Når jeg spiser noe usunt eller ting jeg ikke bør spise passer jeg på at det alltid er planlagt. Da bestemmer jeg mengden selv, og jeg bestemmer når. De spontane utskeielsene er viktig å holde seg borte fra, men jeg syns ikke det er vanskelig. Det går mye lettere enn jeg trodde, og nå som jeg er såpass mye mindre i omfang er det jo veldig motiverende å være flink :)

Så, i en ukes tid har jeg planlagt at jeg skal unne meg potetgull denne helgen, så tidligere i kveld koste jeg meg med superchips og en serie på TV. Potetgull smaker så mye bedre når man ikke spiser det så ofte ;)

Bailine i Ski deler ut 5 gratistimer til en heldig vinner når de når 300 likere, så om du er inspirert til å gjøre noen endringer, små eller store, så er det nå en gyllen mulighet til å like facebooksiden deres og ha en sjanse til å vinne.

PS: Jeg har inspirert ett par stykker til å begynne med Bailine, og jeg ble målløs når en av de jeg kjenner mistet 7 cm rundt midjen på bare 5 timer. Er det ikke fantastisk?

Jeg er virkelig overrasket over resultatene så langt, og utrolig takknemlig for at jeg har satt i gang dette. Jeg har bare neon få kilo igjen å miste før jeg har nådd målet mitt, men selv når jeg når det vil jeg fortsette med Bailine for å holde det vedlike.

Her er direktelink til facebooksiden til Bailine i Ski, håper flere vil gå inn og klikke liker så en heldig person kan vinne 5 timer :)

Ha en riktig god helg der ute!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar