torsdag 15. september 2016

Klær har blitt ett tema

I dag har jeg kost meg i Oslo, Vestby og i Moss. Shoppet litt, kikket litt, spist litt og hatt en strålende dag :)

Klær har jo blitt ett tema for meg de siste månedene, og i dag var andre gangen jeg brukte denne lekre jakken jeg kjøpte på ett håndverksmarked for ett eller to år siden.
Grunnen til at jeg havnet i Moss var en topp jeg så der for ett par måneder siden og jeg har ikke fått den ut av hodet. I dag "måtte" jeg bare innom å se om de fortsatt hadde den, og det hadde de :)

Engstelig prøvde jeg den på, for det er en ettersittende topp, en som virkelig viser frem formen, og det er ikke jeg vant til.

Men nå som jeg er smalere og veier mindre er det på tide å tenke nytt når det gjelder klær. Kaste ut "søpplesekkene" og finne frem nye og mer passende klær.

Toppen satt som støpt til meg, og jeg var strålende fornøyd.

En liten stund senere tittet jeg innom en annen butikk og jammen fant jeg ikke den vakreste kjolen jeg vet om. Den var i størrelse 12 og jeg spurte hva det tilsvarte. Medium var svaret... SKUFFA!!!

Hun sjekket om hun hadde den i 14, men nei. Jeg kunne ikke gå derfra uten å i det minste prøve den på. Jeg er jo vant til størrelse XL, så M var jo litt lite... - Neida, den passet :) Ååååå, så glad jeg ble. Jeg strålte og hadde nok det største smilet noen har sett på meg på lenge!

Nå må jeg bare vente på anledningen til å bruke den sorte lekre kjolen. Når det skjer kommer det kanskje bilde, men bare kanskje ;)

En herlig dag som resulterte i store smil <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar