mandag 22. august 2016

Overveldende resultater

Dette handler ikke om smykker, men om noe heeelt annet :) Les alt, selv om du er skeptisk...

I mai var jeg så heldig å vinne noe via facebook. Jeg vinner ytterst sjeldent, så det er ekstra moro når det skjer.

Jeg vant en time på Bailine i Ski :) HURRA!!!
Hva er Bailine? Det er elektrotrening. Her er en LINK så kan du se og lese mer om det. Som alltid når jeg prøver noe nytt har jeg forhåpninger, men samtidig er jeg skeptisk. Jeg har mange ganger gått forbi Bailine i Ski og tittet inn og tenkt at det hadde vært moro å prøve. Når jeg vant var det en gullbillett!!

Jeg fikk først en prøvetime (alle kan få gratis prøvetime, så kast deg rundt og bestill i dag) så fikk jeg den timen jeg vant.

Det var skummelt, spennende og moro, alt på en gang. De begynte med å måle meg og veie meg den 24. mai 2016.

Vekten var på 83.2 kg (hysj, ikke si det til noen) og jeg var stor rundt magen.

Jeg kjøpte først 10 timer og håpet på raske resultater :))) Noe overrasket var jeg da jeg ble målt etter 5 timer og faktisk hadde gått ned 5 cm rundt hofta. Ja, faktisk - 5 cm. Etter kun 5 behandlinger!


Wow. Jeg kjørte på med 3 behandlinger i uka og fikk gode råd i forhold til kosten.

Jeg var helt bestemt på at jeg ikke ønsket store endringer i kostholdet, men av en eller annen merkelig grunn ble jeg raskt motivert til å endre det. Jeg gikk over til å spise oftere og drikke vann.

En ting jeg gjorde som bevisstgjorde meg veldig, var å skrive ned alt jeg spiste og drakk de første 40 dagene. Jeg viste det på Bailine i Ski også så de kunne gi råd etter hva jeg spiste. Etter 40+ dager er det nå en vane å spise sånn jeg spiser.

Men du, jeg spiser sjokolade hver eneste dag. Ja i allefall mer eller mindre hver dag. På kvelden unner jeg meg ca 20-25 gram mørk sjokolade, Freia Permium 70% med smak av f.eks bringebær, appelsin, pistasje med mer, og en liten neve nøtter.

Jeg elsker potetgull og spiser det fortsatt, ca hver 14. dag. Jeg spiser pommes frites omtrent en gang i uka, men jeg har gått over til å bruke himmalaya salt i stedet for vanlig salt. Blir jeg servert kake spiser jeg det også :)

Jeg fyller på med frukt og grønnsaker, og du trenger ikke legge om kostholdet ditt så drastisk, du kan til og med spise bacon om du følger planen til Bailine ;) Jeg slanker meg ikke, jeg har lagt om kostholdet til noe sunnere enn det var før.

Jeg spiser knekkebrød i stedet for brød nå. (Jeg elsker brød, men savner det virkelig ikke).

Nå har jeg hatt 2 - 3 behandlinger i uka (bortsett fra ca 2.5 uke i ferien) siden 24. mai, og i dag, mandag 22. august 2016 har jeg gått ned:

9,6 kilo (bare 400g fra 10 kilo, Jippi)
4 cm rundt bysten
6 cm rundt ryggen
7 cm rundt midjen
13 cm rundt hofta (sjekk den a)
8 cm rundt rompa
5 cm rundt samlede lår

Se selv :)

Også må jeg si at i ferien spiste jeg mye pommes, koste meg med kaker flere dager (fråtsa ikke, men koste meg med litt flere ganger) og gikk fortsatt ned litt.

Om du vil spe på for å få ting til å skje litt raskere rundt magen, så prøv rockering. jeg bruker det noen minutter 2 - 3 dager i uka. Jeg gjorde ikke det de første ukene når jeg først starta med Bailine, men gjør det nå som ett lite tillegg.

Etter de fantastiske resultatene jeg har hatt på kun 3 mnd er jeg nå i høygir for å fortsette så resultatene blir enda bedre. Jeg skal ikke endre mer, jeg skal bare fortsette som jeg har gjort frem til nå :) Det holder!

Til dere som har vurdert Bailine, eller som vurderer det nå etter å ha lest dette kan jeg virkelig anbefale det. Og damene i Ski er bare fantastiske! Lene og Anni har mange gode råd, de roser og de hjelper, de er alltid blide og du kan alltid spørre om du lurer på noe.

Jeg er så utrolig glad for at jeg vant den timen, det sparket som skulle til. Tusen takk til både Lene og Anni for all bistand, humør og ros jeg har fått fra dere i disse tre månedene. Hadde ikke klart det uten dere!

Livet handler fortsatt om å kose seg, samtidig som Bailine hjelper meg med å skrumpe inn kroppen min :)))

Ønsker alle en strålende dag, og håper flere tar sjansen og prøver dette, det er verdt det!

PS: Sånn ser jeg ut i dag :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar