søndag 23. september 2012

Rykter, rykter, usanne rykter

Jeg fikk på lørdag en rimelig stor overraskelse!

Bitgitte, fra en butikk på epla, kom bort til meg og fortalte at jeg drev pipler.com. Ja, hun fortalte meg at jeg drev pipler, hun spurte ikke... Hun har også sagt dette videre til andre.

Dette til jeg avkrefte, og jeg vil legge ett slikt rykte dødt! Det er hun selv som har sagt dette til andre, og til dere som faktisk tror det, så er det feil.

Jeg har ingenting med nettstedet og gjøre, jeg driver det ikke, jeg har ingen form for support, jeg har kun åpnet en butikk der, som flere andre.

Jeg har svart på spørsmål om hvordan man skal legge opp butikk om jeg har blitt spurt, men jeg henviser alltid til piplers support, for igjen, jeg har ikke noe med det å gjøre.

Jeg åpnet butikk på pipler, og ville gi det en sjanse. Dessverre ser det ikke ut til å være så godt besøkt, og det tar seg ikke noe særlig opp for tiden heller. Dersom dette ikke endrer seg innen jul vil jeg mest sannsynligvis legge den ned.

Men aller først vil jeg at alle skal vite at jeg ikke på noen måte står bak pipler,  og om dere har hørt dette er det kun ett rykte. Om dere hører noen som sier det, vennligst rett på dem og avkreft dette!

Ha en fortsatt fin søndag!

3 kommentarer:

 1. Håper det ordner seg, og at du får spredt "avkreftelsen" mer enn ryktet:)

  Klem fra kattene og Camilla

  SvarSlett
 2. Herlighet, dette var litt av en klassiker!
  Sier som Camilla: håper 'den' ligger død rimelig kjapt :)

  SvarSlett
 3. Håper dette ikke sprer seg videre og at ryktet dør ut ganske fort....

  *Klem*,
  Wenche

  SvarSlett