tirsdag 18. september 2012

Nytt nettsted og endelig gavekort

I dag har jeg startet på ett større prosjekt. Jeg har laget en hjemmeside/nettbutikk/blogg via vistaprint.no.

Det er gratis å prøve i en mnd, og deretter kun 119 kroner pr mnd, verdt ett forsøk tenker jeg da...

Se på siden her: Marianne Vik Design

Legg gjerne igjen en beskjed i gjesteboken om hva du syns.

Det er så langt jeg har kommet i dag. Jeg har tonnevis med andre ting som skal gjøres, for det er bursdag i huset, noe som betyr baking, vasking, matlaging :o) Koselig det altså, men en pause trenger man av og til.

Noe annet moro som endelig skjedde i dag var at posten ble levert... Ja, vanligvis er ikke det noe problem, men jeg har ventet på en pakke som hadde leveringsdato 05.09.2012.

Men, se her, endelig kom gavekortene jeg har ventet på


De var større enn jeg trodde, men det er jo bare positivt. Her kan man selv velge gavekortets verdi og på baksiden står det hvordan man skal bruke det. En super gave til den som har alt!

Send meg en mail på mvdesign73@gmail.com om du er interessert i gavekort :o)

Og, som om ikke det var nok kom det mer tråd til kumihimosmykkene mine OG dekaler til glassmykkene, så nå kan jeg lage kumihimokjeder i rustfarve, rosa, tealblå, hvit med mer. Enda flere farver bestilles i dag. I tillegg kan jeg lage noen glassmykker jeg aldri har laget før. Noen med tekst, noen med andre ting.

For en flott dag, og det er jo ikke engang min bursdag!!!

Men, nå er det tilbake til vaskebøtta... - Ønsker alle en flott kveld videre.

1 kommentar:

  1. Herlig lesning, og herlig nettsted du har åpnet :) Driftig du! Supre gavekort, og de tenker jeg kommer vel med. Gratulerer med jubilant i huset. Kos dere masse!

    klemmen

    SvarSlett