fredag 21. september 2012

Mor og datter kveld

I går hadde jeg og min flott mor en mor og datter kveld. For en stund tilbake fikk jeg en e-post fra PM-mote, for jeg er medlem der, hvor de inviterte til mor/datter shopping hos dem den 20. september fra 18.00 - 20.00.

Dette hev vi oss på, for PM Mote har utrolig mye flotte klær, og nei, det er ikke kjærringklær ;o) Noe av det er jo det, men såååå langt fra alt. Det meste er stilig, og flott, og passer veldig godt til alle aldre.

Grunnen til at det ble ett slikt arrangement var at de feirer 25 års jubileum - GRATULERER - og de ville lansere en kolleksjon i den anledningen.

Så, mamma og jeg var i Oslo, tuslet litt først, spiste middag, også endte vi opp på PM Mote i Oslo klokken 17.40. Da rakk vi å prøve litt klær og kose oss før det kom ett rusjh av folk.

Vi ville også være tidlig ute med å handle, for de 50 første som kjøpte noe fikk en goodiebag. Jeg fikk en, og det var en grå moderne veske, med litt småting oppi :o) Blant annet en rabattkupong som gir meg 25% på ett valgfritt plagg neste gang jeg handler der! (Jeg vet allerede hva jeg skal bruke det på)

I tillegg denne kvelden var det 25% rabatt på alle klærne, det ble servert champagnebrus, muffins, sånne deilige boller med syltetøy inni og melis utenpå, frukt og twist.

Vi fikk alle hvert vårt lodd når vi kom inn i butikken, og disse måtte vi passe godt på. I løpet av kvelden skulle det trekkes gavekort på PM Mote med verdi 500 kr 1000 kr og 1500 kr samt gavekort på Stenaline med spa.

De begynte med det minste gavekortet og jobbet seg oppover i løpet av kvelden. Etter stanaline var delt ut gjensto det ett gavekort på 1500 kroner på PM Mote, og vi ventet i spenning.

Mamma og jeg holdt ut til siste slutt, og tro meg, vi var så få igjen at det ville vært fryktelig dumt å gå, selv om vi burde det for å rekke toget...

Mens vi ventet kjøpte jeg meg 3 nye plagg fra den nye kolleksjonen (og jeg har lyst på mer) og jeg kjøpte en tights og en lang tunikavest.

Vi meldte oss også opp på mor/datter makeover, dette skal trekkes i dag :o) Krysse krysse krysse fingrene...

Så ventet vi, drakk mer brus, tok en twistbit til, mamma var ute en liten tur for toalettbesøk, også kom siste trekning. Vi satt der spent med loddene våre, og gjett hva...


Vi vant!!!

Helt fantastisk, og siden vi var på en mor/datter kveld var det VI som vant, ikke en av oss. Vi delte gavekortet, og brukte det opp med en eneste gang. Jeg fikk en nydelig boblejakke for min del, og mamma kjøpte også en jakke og en genser.

Tusen takk til PM Mote for ett flott arrangement, og det sier jeg ikke bare fordi vi vant! Det var virkelig flott, og klærne var lekre. De var litt store i størrelsen, så jeg måtte helt ned i str 40 i skjørtet jeg kjøpte, og gjett om det var deilig :o) Jeg har ikke brukt strk 40 på flere år, hihi

Så nå fortsetter jeg å krysse fingrene for at vi skal bli trukket ut til makeover. Tenk så moro det ville vært! Bli kledd opp, få proff hjelp, styles, og tas bilder av. Det er jo en drøm!

God helg ønskes dere alle, og jeg anbefaler dere å titte innom PM Mote for en titt på de nye klærne som kom i går :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar