onsdag 15. august 2012

Nye familiemedlemmer

Vi fikk nylig ett par nye familiemedlemmer. 2 supernydelige små babiser på ca 5 uker. De ble tatt fra sin mor litt for tidlig, for hun fikk ett nytt kull alt for raskt.

Disse to har derfor kommet hit til oss, hvor de skal få masse kos, oppmerksomhet og stell.

Den ene er litt mer på farta enn den andre, og det er moro å se hvordan de utvikler seg. I en uke har de vært her, gjemt for ungene så det ikke skulle bli for mye for de små på en gang. Den ene elsker å ligge i halsgropen og kose mens den andre, den miste, liker å utforske litt mer. Den ligger også helst nede i fanget når den skal kose.

I dag fikk min datter hilse på dem for første gang, og derfor kan jeg endelig vise bilde av nurkebollene ;o)


Dette er den "store"


Og her er den lille


Lillegutt får ikke møte de før tidligst på søndag. Da har de fått være sammen med oss andre en liten stund, og de har rukket å bli litt husvarme.

Ønsker alle en fortsatt fin uke ;o)

4 kommentarer:

 1. *smelt* noe så herlig! Utrolig supersøte! Kos dere med de små nøstene <3

  SvarSlett
 2. herlige små nøster....kaniner er fine dyr....jeg hadde kaniner før vi fikk barn, og mine fikk 5 sånne små nøster - herlig å tenke tilbake på den tiden hvor 5 stk hoppet rundt i stua...kos dere masse masse Marianne!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅ, så skjønne!! Gratulerer med de nye"bebisene"!!
  Noe så nusselig og skjørt!! Klem fra Anne-Eddie ;D

  SvarSlett
 4. Åhhh, næmmen, hellendussen - for noen sjarmtroll. Kunne ikke hatt sånne her hos oss, for da hadde vi ikke fått gjort annet enn å sitte å kose med dem. Gratulerer!

  SvarSlett