søndag 5. august 2012

Eplabutikken min er omsider ferdig oppdatert

Nå har jeg jobbet på spreng for å bytte ut, fornye og friske opp nettbutikken min på epla. Vi snakker nye bilder av alle smykkene, og det krever ikke bare tid og kamera, det krever også lys, vær og vind man kan utnytte til sin fordel.

På forsommeren lagde jeg mange nye smykker i forbindelse med min standplass på Skjåk. Jeg har vært der i flere år, og jeg kan ikke dukke op pmed det samme hvert år. Noe nytt bør man kunne vise frem for å ikke miste de gode kunden man har fått opp gjennom årene.

Nå har jeg fått lagt ut en del av det nye, og det som er helt nytt for meg er disse kumihimo kjedene jeg har begynt å lage. Jeg har nå lagd opp i flere farver, noen ensfarvet og noen i tofarvet. Disse har jeg så montert slik at jeg kan henge på glassmykke i tilsvarende farve, eller ett som passer til kjedet.


Dette smykket har jeg ikke lagt ut ennå. Noen godbiter må jo vente litt også ;o) Lekker tofarvet blått kumihimo kjede med blått glassmykke.

Ønsker du ett i en farve jeg ikke har i butikken? Bare send meg en melding, eller legg igjen en kommenrat her så kan jeg lage på bestilling. Da gjør jeg oppmerksom på at dersom jeg ikke faktisk har farven og må bestlle opp denne tar det et par uker før smykket er klart.


En annen ting som er helt nytt for meg er disse supersøte ørepyntene. Jeg har alltid likt dem, men aldri fått meg til å lage dem. Ikke før jeg var på ferie og kjøpte en startpakke + en del ekstra ;o)Dette har blitt en av mine nye favoritter. Så utrolig lekker og delikat med duse lilla og lyseblå detaljer jeg har lagt oppå sølvet.

Ett slik solgte jeg i går, med lit andre detaljer på, så de går unna, forståelig nok ;o)


Ønsker dere alle en fortsatt fin helg, nå skal jeg puste ut og nyte at nettbutikken min er oppdatert, frisk og litt mer spennende enn det den har vært den siste tiden.

Velkommen innom.
4 kommentarer:

 1. Åh, så nydelige ting!! Må inn å kikke litt... både her og der!! Klem og fortsatt god sommer! Anne-Eddie ;D

  SvarSlett
 2. Jeg har vært innom butikken din i dag og handlet.
  Du lager så mye fint, Marianne!

  SvarSlett
 3. Så flink og arbeidsom du er. Gikk det bra i Skjåk ?

  SvarSlett
 4. Nydelige smykker, og kan bare forstille meg hvor mye arbeid nye bilder er, men når resultatet er bra så er det verdt det:)

  SvarSlett