tirsdag 14. februar 2012

Happy Valentines day

Jeg har aldri vært veldig opptatt av denne dagen. Jeg syns det er hyggeligere når mannen min kjøper blomster til meg når han lyst, fremfor en dag man blir litt "påtvunget" til det.

Likevel setter jeg pris på å sitte i armkroken å se en film, kanskje kose oss litt ekstra med god mat eller andre goder denne dagen.

Vel, i år ble det litt anderledes. Jeg våknet klokken 01.30, tok med meg morgenkåpen og gikk en tur på toalettet, hvor jeg kastet opp. Hver eneste halvtime hele natta gjennom var jeg bøyd over en bøtte, eller en doskål. Gubben dro på jobb litt over 2 på natta, og var hjemme igjen før 04. Han kikket inn til meg, og jeg kunne ikke la være. "Happy Valentines Day kjære" sier jeg før jeg hiver meg rundt igjen. Utpå morgenen/formiddagen var kroppen min fullstendig tømt. Siden det har jeg klart å drikke ett par kopper te, og jeg har sovet en time nå og en halv time da.

Nå er det kvelden, og gjett hva. Jeg er fortsatt fryktelig kvalm, og for å toppe det hele denne kjærlighetsdagen, har også min mann satt igang.

Han har vært så flink i hele dag og hentet det jeg trenger og tatt godt vare på lillegutt. Lillegutt sover, 2 år gammel, men det spørs om ikke han også setter igang. Hvordan slipper man unna når både mamma og pappa er så syke?

Min datter har vi prøvd å "stue vekk" så hun skal slippe, men på en skoledag er det ikke lett å finne andre steder å overnatte. Håper virkelig barna slipper unna, dette unner jeg ingen!

Håper dere har  hatt en fin dag i dag, og at dere har kost dere litt ekstra... Og jeg som hadde gledet meg veldig til å lage noen nye glassmykker i dag... Håper på en rolig natt, sov godt der ute.

2 kommentarer:

  1. Uff da, det der er ikke noe godt! Jeg skal mye heller ligge med innfluensa 3 ganger på rappen enn å få omgangssyka. Dere får hjelpe hverandre så godt det lar seg gjøre. Varme klemmer sendes herfra! *på lang avstand heldigvis*

    SvarSlett
  2. Å, det var ikke morsomt å høre at du var så syk... Særlig når man kaster opp slik du gjorde... Håper du blir frisk snart. Flink familien du har :) Håper barna dine blir ok og slipper å bli smittet... Forresten, jeg bestemte om farge og størrelse til smykkene og skal sende den en melding enten i kveld enten i morgen :) God bedring!

    SvarSlett