mandag 27. februar 2012

Det er så moro!!!

Takk til alle dere som handler smykker av meg. Jeg setter utrolig stor pris på det, og jeg blir veldig glad for alle de koselige tilbakemeldingene dere kommer med etter smykket har kommet frem! Det varmer godt :)

Det er ikke alltid like lett å selge glassmykker på nett, for bildene rettferdiggjør ikke smykket. Derfor er det ekstra koselig å sende de ut, og høre hvor fornøyd dere blir!

Sitat fra neon utplukka kunder:

"Åh, så vakre smykker, de var mye finere enn jeg trodde de skulle være. Tusen takk for rask levering!"

"Jeg har blitt så glad i det vakre hjertet jeg kjøpte fra deg, og nå vil jeg ha dette (ett spesifikt smykke) til ei venninne av meg"

"Jeg elsket alt! Smykkene selv, de er mye vakrere enn på bilder! Jeg er veldig fornoyd og takknemling for alt du har gjort!"

"Det turkise jeg kjøpte bruker jeg hele tiden"

Med tilbakemeldinger som disse blir jeg inspirert til å lage mer. Det er noen ganger jeg har lyst å slutte med glass og begynne med noe nytt, men så skjer det alltid noe ekstra koselig som trigger lysten igjen. Heldigvis, for det er skikkelig gøy :)

Her er noe nytt fra meg:
Så, igjen takk til alle nye og gamle kunder! Takk også til dere andre som støtter meg, enten ved å legge igjen en kommentar på bloggen, like meg på facebook eller ved å sende meg mail.

En stor takk også til de som har nominert mitt røde hjerte og min lilla salamander i håndlaga 2012. Det er jeg utrolig glad for!!!

Stor takkeklem til dere alle :)

5 kommentarer:

 1. Kjenner følelsen :) Nyt den, det er deg vell fortjent. DU lager så mye flott!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Silje. Det er så koselig med sånne positive og hyggelige mennesker som deg :) Klem tilbake

   Slett
 2. Du har fortjent all rosen!! Smykkene dine er nydelig, jeg er en lykkelig eier av et hjerte selv!! Klem fra Anne-Eddie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig Anne-Eddie :) Det er så moro når smykkene mine havner hos folk som deg. Da vet jeg at de blir satt pris på, og at noe jeg lager gir glede til noen andre! Klem tilbake :)

   Slett
 3. Ja, det er utrolig koselig med slik tilbakemelding. Og som Eddie sier, så fortjener du all rosen.
  Så hyggelig at du vil følge den nye bloggen min.
  Jeg plages dessverre med denbloggen også. Bl.a. kan jeg ikke legge meg til som følger hos andre. Jeg har prøvd å kontakte Google, men de er jo ikke til å komme i direkte kontakt med. Men det ordner seg nok. Jeg skal nå prøve å legge deg til bloggrullen min.
  Klem fra Torunn

  SvarSlett