søndag 15. januar 2012

En slapp og deilig søndag

I dag er det ingenting på plakaten her i huset. Det er kosebukse og sofaen som er viktig. Bihulebetennelse og kraftig hoste setters stopper for all kreativitet og ork. Hehe, jeg klarer ikke finne på noe fornuftig å skrive engang...  Best å hente dyna og pakke seg godt inn.

Jeg har tenkt å komme med noen nye typer smykker i år. Jeg kommer til å lage noe av det jeg har laget for flere år siden, som sommerfugler og fisk, men jeg vil også lage noe helt nytt. Hva det kommer til å bli vet jeg ikke, men har dere forslag så tar jeg gjerne imot det :)

Her er noen av de mest solgte smykkene jeg lager:


Blå spiss er veldig populær, det er også det røsdtoransje hjertet.
 

Lilla hjerte overgår nok alt annet. Det er den mest solgte typen jeg lager. Lilla er tidvis vanskelig å få tak i, så når jeg først finner det hamstrer jeg :)


Turkist og sølv er også 2 store favoritter. Den ene er nydelig i farven, frisk og fin, og den andre passer til alt. Enkel å gi bort, enkel og delikat å bruke.

Ha en fin søndag, og husk konkurransen jeg har gående.  

6 kommentarer:

 1. Hei Marianne! Takk for kommentaren! Å nei, er du syk? Det er ikke noe morsomt... Håper du blir bedre snart! Jeg har bihulebetegnelse og! Jeg har prøvde en rekke ting til å bli bedre, men det er lite som hjelper. Fikk en oppskrift hos en lokal lege, som står:

  Kok 1 l vann
  Tøm det i en bolle, med 1 camilla te pose
  + 1 stor skje med salt
  Dråpe 3 - 7 peppermynt dråper
  Lukt dampen, med en håndkle over hodet, slik at du får mest av dampen i ansikt.
  Ha med deg lommetørklær!

  Det hjelper mot smerte og åpner nese om den er tett.

  Jeg vet du har dine egne metoder for å bli bedre, men det er en tips ;)

  Nå, om smykkene dine, de er herlige! I liker formene og farger. Etter min smak, hjerte i sølv er den finest. Etter min morsmakk, hjertet i lilla, men med en turkis farge, ville har vært finest!

  Skal nok kjøpe en smykke fra deg til å gi henne som presang, senere.Og, ikke minst, en til meg selv! ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det!!! Jeg setter stor pris på tips, og dette ser veldig fornuftig ut. Skal teste det i morgen når jeg får kjøpt inn te :)

  Bare si fra når det gjelder smykke, jeg lager den typen du vil ha i den farven du ønsker!

  SvarSlett
 3. Hei igjen, Marianne!

  Skal bare si at du må dråpe peppermynt-olje på vannet med te (og ikke direkte i nesa!). Det kan hende lukten blir veldig sterk, Du må nok prøve med mindre dråper, liksom ca. 3. Om du synes du tåler mer, dråpe gjerne flere, men ikke mer enn 7/8.

  Du kan gjenta prosessen inntil 3 ganger daglig. (Ifølge legen)

  Den første gangen jeg prøvde det var litt forferdelig, men etterhvert blir du vant med det, og du kjenner lettelse med en gang. Du blir ikke kvitt bihulebetegnelse bestandig med denne behandling, legen sa også at det er bare for å hjelpe.

  Håper det hjelper deg ;) Har prøvd en annen behandling som jeg bruker sammen med den (med en nese-skylle-kane) Har du hørt om det?

  Angående smykkene, det høres supert! Jeg skal tenkte litt på fargen/modell, forsøke litt i din butikk, så kommer jeg med bestilling! :)

  SvarSlett
 4. Ja, jeg kjenner til de dråpene. Ett tips legen kom med en gang var å ha ett par dråper midt på dyna (max 3 dråper) for da puster du i det hele natta. Men jeg skal prøve sånt dampbad. Sikekrt lurt!

  Det er utrolig sterke dråper! Har hørt om sånn skylling også :) Syns du det hjelper?

  SvarSlett
 5. God bedring til deg!
  Håper du greier å gjøre livet litt bra mens du venter på å bli frisk.
  Å tenke på de nye smykkene du skal lage når du blir kvitt plagene, er jo et fint tidsfordriv.

  Håper du blir raskt bedre!
  Klem fra Torunn

  SvarSlett
 6. God dag, Marianne! Å flott du vet om dråpene (som må være fra apoteket, og ikke den som brukes til baking) og ja, den er veldig sterk!

  Har ikke prøvd dem på dyna, det må jeg prøve!!!

  Jeg bruker denne nese-skylle-kanen metoden hver gang jeg har bihulebetegnelse. Men den kan brukes til å forebygge symptomene også.

  Så for meg hvertfall har metoden hjulpet veldig. For jeg kombinerte dampbad + skyllekanne, og smertene ble redusert i 60%. (Før, hadde jeg ca 7-8 smerte tabletter daglig, og hadde en krise som varet 3 måneder, bestandig.

  Jeg nesten glemte å si, at dampbadet kan vare 5-10 min, hver gang, og alltid med en håndkle over hodet og bolle, slik at du for det mest ut av de. Lukk øyne! ;)

  Så, ønsker deg en god uke og god bedring og inspirasjon til mer vakre smykker!

  SvarSlett