lørdag 3. desember 2011

Nye hjerter i spennende farver

Nå har jeg fått laget opp masse nytt etter mange flotte messer. Jeg kan ikke gi meg ennå, for jeg skal stå på Morenen kjøpesenter på Slitu de neste 2 helgene. De har ett tomt butikklokale de fyller opp med standplasser, og jeg var så heldig å få en av de aller siste plassene.

Det er korte dager, kun åpent 3 timer på fredag, 5 timer på lørdag og 3 timer på søndag begge helgene :) Jeg får komme tilbake med klokkeslett senere! Her er noen av de nye smykkene jeg har laget:


Dette hjertet går i nydelig rosa og skimter litt i gult og lilla. En vakker kombinasjon. Det er montert med nikkelfritt metallkjede på ca 40 cm. Prisen er 350 kroner ferdig montert.


Dette lange hjertet går i blålilla. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men det er en litt mørkere fave enn du ser her. Den er råstilig! 250 kroner med skinnsnor.


Den superpopulære lilla :) Mange faller for denne herlige lillafarven, og den ER virkelig vakker. Liker du lilla og hjerte, er dette smykket for deg. Montert med nikkelfritt metallkjede på ca 40 cm. 350 kroner for denne også.

Ønsker du lengre kjede på noen av disse er det bare å si fra tilpasser jeg uten ekstra kostnad.

Er du utålmodig og ikke klarer å vente til jeg legger dem ut i nettbutikken? Send meg en mail på mvdesign73@gmail.com. (Det blålilla er lagt ut, se her)

Ha en herlig helg alle sammen, nå skal jeg snart på familiejulefest :)


2 kommentarer:

  1. I love it! De er SÅ fine! Kos deg! Klem

    SvarSlett
  2. Nydelige alle tre !
    Ha en fin helg! Klem fra Anne-Eddie :)

    SvarSlett