tirsdag 13. desember 2011

smykker, pakker og julestri

Jeg fikk for litt siden en veldig hyggelig førjulsgave :) Hadeland Glassverk bestilte inn smykker fra meg for å selge hos seg. Det syns jeg er utrolig hyggelig, og jeg tar det som en positiv tilbakemeldig!
Jeg har sendt avgårde en pakke til dem, og jeg håper de nå er tilgjengelige i butikken deres.De bestilte ikke bare hjerter, men også andre typer. Jeg krysser fingrene for videre sammarbeid med dem...

Ellers prøver jeg å puste ut etter mange mange messer, men jeg har fortsatt en helg igjen. Julevaska har måttet vente, men den tar jeg på tampen :) Ellers syns jeg det er superkoselig å pakke inn pakker, så i dag har jeg kost meg med det.
En stor del av julestria er også familiebesøk både her og der. Før jul reiser vi rundt og levere julegaver, og det er kjempekoselig. En liten prat og en kopp gløgg før vi banker på neste hus.

Hvert år velger jeg å ikke stresse med julen, men heller kose meg med den. Det jeg ikke rekker rekker jeg ikke, og det jeg gjør gjør jeg fordi det er koselig for meg og mine, ikke for at alle andre syns det skal være sånn eller slik. Det er utrolig deilig!

Jeg håper dere andre også koser dere. Husk å legge bena på bordet, ta noe godt og drikke og gjør noe helt annet enn jula innimellom. Da blir den ikke så påtrengende :)

Ønsker alle en riktig godførjulstid. Klem fra meg!

3 kommentarer:

 1. Åååå....nå ble jeg superglad på dine vegne! SÅ gøy! Dette er vel fortjent. Du er i vinden flinke du :) Nei, jula kommer uansett, så det er ikke noe å stresse med det :)

  Kooooos deg masse med alt det gøye du har rundt deg. Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med det! Det må da være et bevis godt nok at de har etterspurt smykkene dine! De er jo unike, du er kjempedyktig!!
  Ha en fin dag(jeg stresser ikke)!! Klem fra
  Anne-Eddie :)

  SvarSlett
 3. FOR et fantastisk kompliment Marianne!!

  Nå synes jeg du skal rope høyt hurra og danse litt på bordet her ;) All honør til deg og de flotte smykkene du lager.

  Fin fin hælg i rolig tempo!
  Her har vi senket på kravene. Vi har den årlige middagen med mine søsken her i morgen. I år har jeg bedt de ta med seg sin egen mat ;) Flere monner som drar (eller noe sånt..) vet du.

  Siw

  SvarSlett