mandag 4. februar 2013

Nytt og spennende

Som flere av dere vet har jeg tidligere blogget om å lage kongelenke i sølv. Nå har jeg også lært meg jens pind, og jeg har laget noen nye smykker i aluminium.

Jeg forbereder meg til Countryfestivalen i Skjåk til sommeren, og da må jeg finne på noe nytt, spennende og passende :)

Her ser du noen av de nyeste smykkene jeg har laget. Det kommer mer, også en del til menn. Det må man jo ha når man skal på festival! Bilder av det kommer senere!

Det øverste bildet er av ett jens pind kjede med ett vakkert lite ekorn. Jeg har laget ringene i 1,2 mm tråd. Kjedet er ca 42 cm langt. Dette kan både forlenges og forkortes ved behov!
Her har jeg laget kongelenker, begge i 1,2 mm tråd. Den første er med elefant, og den andre med 5 runde spisser som gir ett tøft uttrykk.Jeg får ofte spørsmål om ørepynt, så det skal jeg ta med nok av i år. Da er det bare å sette fantasien i spill og lage litt forskjellig. Her er 2 par, ett med sommerfugler, og selvfølgelig ett med gitarer :)

Alt sammen er veldig lett, siden det er av aluminium. Ørepynten egner seg utrolig godt til alle som ønsker noe langt i ørene, men ikke kan bruke noe tungt. Disse veier nesten ingenting!

Nei, nå må jeg sage flere ringer så jeg kan lage noe mer gøy :) Lurer på hva det neste blir...

4 kommentarer:

 1. Så mye flott du lager! Kreativiteten er det i alle fall ingenting i veien med..... :)

  -Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Wenche! Godt å ha noe å fordype seg litt i :)

   Slett
 2. Nydelige og spennende smykker, Marianne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Det er veldig gøy med noe helt nytt! Gleder meg til å lage masse mer... (holder på med en bestilling nå og koooser meg med den)

   Slett