mandag 30. januar 2012

salg, salg,salg, salg

Januarsalget på epla.no er snart over. LØP OG KJØP... Det er utrolig mye flott på lista, og her kan du gjøre noen supre kupp! Gå inn her og ta en titt, sååå mye lekkert!!! Malerier, tøfler, smykker, puter, skjerf, pynteting, vinyl, stjerner, vesker, hårpynt... - Jeg kunne fortsatt evig!

I morgen er siste dagen av januarsalget


Her er noen av mine tilbud, er det noe som frister så hiv deg rundt. Snart settes det opp til fullpris igjen!

Gå direkte til mine tilbud på denne linken :)

søndag 29. januar 2012

En vakker prinsesse

Den 19. januar var min datter Kathinka på nyttårsball på skolen. Hun går siste året på ungdomsskolen, så det var hennes siste ball her i Spydeberg. Da måtte vi slå på stortromma! Vi leide en vakker kjole som hun selv valgte ut! Hun var hos frisøren og ordnet håret, hun fikk tiara, og hun var hos sminkør.

Sist men ikke minst måtte vi innom hos fotografen så vi kunne eviggjøre denne stunden :)

Fotograf Marina Tennefoss i Askim, en kjempeflink fotogra, tok bildene, og jeg får hente dem 6. februar.

I går fikk vi ett aldri så lite glimt av hva vi venter på. Marina la ut ett par bilder på facebook, og her er de:



Min vakre "lille" prinsesse. Vel, ikke så liten lengre får jeg stadig beskjed om fra alle kanter, men jeg tror aldri hun slutter å være min lille jente...

Kathinka hadde ett kjempeflott ball, fikk rose av kjæresten danset og koste seg.

Jeg gleder meg masse til å se resten av bildene!!!

lørdag 28. januar 2012

Jeg vant jeg vant

Jeg fikk nettopp en superhyggelig mail fra Karianne G. Hun har trukket en vinner av sin konkurranse på Facebook, og tenk, jeg vant :) Jeg som aldri har vinnerlykke...

Det var supermoro! Hun har denne Febooksiden : Karianne G. Ta en tur innom og klikk liker om du ikke alt har gjort det. Hun har mye flott å by på!

Det dette flotte smykket jeg har vunnet:


Tusen takk Karianne. Gleder meg til det kommer i posten!

fredag 27. januar 2012

Fredagsfavoritter

Ny fredag, nye favoritter :) Jeg har valgt ut to flotte butikker denne gangen. Den ene har jeg skrytt av før, og den andre er en ny favoritt.

Jeg kom over denne flotte butikken, Bjarnes Tredreiing, og her er det flere ting jeg kunne tenke meg. Jeg liker det som kommer fra naturen, og mye av dette ville tatt seg godt ut i kjellerstua her.


Den andre butikken jeg vil fremheve igjen er ZikkZakk Design. Hun har så mange lekre vesker, og jeg bare MÅ ha en snart! Jeg vet hvilken jeg vil ha, men nå er det regningsmåned og alt annet må settes på vent. Det er ikke bare vesker du finner hos ZikkZakk, men du kan jo ta en titt selv nedenfor :)


Lekre puter, og nydelige håndlagde roser! Vesken jeg sikler etter er også på bildet her. Sjekk på rad nummer to, veske nummer to. Nyyydelig!!!

Ha en fin fredag alle sammen :)

søndag 22. januar 2012

nye smykker - endelig

Nå har jeg fått laget noen nye smykker. Ikke nye typer ennå, men det kommer!


Hvitt glassmykke med blå sommerfugl. Sommerfuglen er en dekal jeg har brent på 2 lag hvitt glass.


Nytt blått hjerte, i den nydeligste blåfarven. Denne selger jeg fort unna når jeg er ute på stand, men nå er det en stund til jeg skal det igjen!

Ha en god søndag, kos dere og lad godt opp til en ny uke :)

lørdag 21. januar 2012

Vinneren av gavekortet er trukket

Tusen takk til alle dere som deltok i konkurransen. Nå har jeg trukket en vinner med hjelp av random.org.

Først må jeg røpe hva som er på bildet, og det ser du nedenfor!


Som man ser på bildet står det at dette er en krølltang fra 1920-tallet. Det var mange flotte forslag, og jeg syns det var gøy å ha denne typen konkurranse :)

Så, hvem vant ett gavekort på 250 kroner de kan bruke i min nettbutikk?

Hildegunn med bloggen DillDall Design er den heldige vinneren!

Gratulerer så mye :) Når du finner noe du liker sender du meg bare en melding!

Ønsker alle en fortsatt god helg!

fredag 20. januar 2012

Nå er jeg i full sving

Etter en del frem og tilbake, prøve, feile og omsider få til, er jeg nå godt i gang med å lage mitt etterlengtede kongelenke. Jeg skal ha kjede, armbånd og klokke. Det er ikke mye av det som er "i boks" ennå, men nå har jeg i allefall fått til å lage ringer i riktig størrelse for kjede og armbånd.




Jeg har begynt med kjedet, så kommer armbånd etterhvert. Må kjøpe inn mer sølvtråd først :) Dette er noe jeg har hatt lyst til i mange mange år.
Av en eller annen grunn kjøpte jeg engang en bok om dette, og sølvringer, nok til ett armbånd, som jeg gav til min venninne i bursdagsgave. Hvorfor i alle dager kjøpte jeg ikke til meg selv allerede den gangen?

Vel, endelig er tiden moden for å lage dette, og jeg storkoser meg. Nå venter jeg utålmodig på neste leveranse av sølvtråd så kjedet kan bli ferdig, og jeg kan gå videre til armbånd og klokke.

torsdag 19. januar 2012

Vakre smykkepunger

Det er igjen tid for fredagsfavoritter, og jeg velger ut en butikk denne gangen også. Vanellas smykkepung på epla har de lekreste smykkepungene du kan tenke deg. De er nydelig laget med mange smålommer for mindre smykkedeler du ikke vil miste i bunn. De er kraftige og lekre, og prisen kan man heller ikke si noe på.

Her er ett lite utvalg, og for å komme inn til butikken klikk på Vanellas


Neste gang jeg selger ett smykke skal jeg bruke pengene på en av disse :)

Ha en herlig fredag, og husk at jeg trekker en vinner av konkurransen min i morgen.

tirsdag 17. januar 2012

Min første førsteside :)

Nå er jeg sååå glad!!! Når jeg gikk inn på epla.no så jeg at min liste over flotte salgsprodukter er på forsiden :) Det er første gang jeg har hatt forsiden, og det er utrolig moro!

Her er den:


Gå direkte inn på epla og se listen der. Kanskje nettopp du finner noe du har lyst på?

søndag 15. januar 2012

En slapp og deilig søndag

I dag er det ingenting på plakaten her i huset. Det er kosebukse og sofaen som er viktig. Bihulebetennelse og kraftig hoste setters stopper for all kreativitet og ork. Hehe, jeg klarer ikke finne på noe fornuftig å skrive engang...  Best å hente dyna og pakke seg godt inn.

Jeg har tenkt å komme med noen nye typer smykker i år. Jeg kommer til å lage noe av det jeg har laget for flere år siden, som sommerfugler og fisk, men jeg vil også lage noe helt nytt. Hva det kommer til å bli vet jeg ikke, men har dere forslag så tar jeg gjerne imot det :)

Her er noen av de mest solgte smykkene jeg lager:


Blå spiss er veldig populær, det er også det røsdtoransje hjertet.
 

Lilla hjerte overgår nok alt annet. Det er den mest solgte typen jeg lager. Lilla er tidvis vanskelig å få tak i, så når jeg først finner det hamstrer jeg :)


Turkist og sølv er også 2 store favoritter. Den ene er nydelig i farven, frisk og fin, og den andre passer til alt. Enkel å gi bort, enkel og delikat å bruke.

Ha en fin søndag, og husk konkurransen jeg har gående.  

lørdag 7. januar 2012

Vet du hva dette er?

Jeg har lyst å ha en giwe away igjen, og skal i denne omgang utfordre dere litt. Jeg har vært på Zoologisk museum, og Norsk Teknisk museum i Oslo, og der er det mye rart å se.

Det jeg vil vite er om DU vet hva dette er:



For dere som virkelig ikke har peiling og er redde for å gjette feil, ikke tenk på det.

Du får 4 lodd for riktig svar
1 lodd for feil svar
1 lodd for å dele konkurransen via enten blogg eller facebook
1 lodd for å legge deg til som følger

Er du allerede følger får du 1 lodd for det, dersom du deltar på noen av de andre kriteriene over.

Trekningen er 21. januar 2012, og du vinner ett gavekort på 250 kroner!

Her er noen flere bilder fra opplevelsen i Oslo




Disse var fra Zoologisk museum og Geologisk museum.


Norsk Teknisk Museum. Jeg skjønner jo at jeg drar på åra når jeg mange ganger kan si: Åh, sånn hadde vi da jeg var liten, sånn hadde mormor osv... Men så moro å mimre litt da :)



Siamesiske tvillinger og gammel telefon. En samling av det meste!







fredag 6. januar 2012

Fredagens favoritt

Jeg starter fredagsfavorittene for 2012 med å vise en butikk som har nydelige ting i keramikk. Butikken heter Dreieriet, og du besøke butikken ved å klikke her!

Her er noen av de tingene jeg ønsker meg fra Kathrine Elverums butikk:




Uglekoppene står høyest på lista mi :) De er supersøte!

Ønsker dere en

God Helg!

Klem


søndag 1. januar 2012

Marianne gjør ting hun ikke kan

Noen ganger må man prøve noe nytt... Når jeg har hatt  sånne hardkjør med messer som jeg har hatt nå før jul trenger jeg noe nytt å pusle med i en liten periode.

Jeg har alltid hatt lyst å lage meg kongelenke i både kjede og armbånd, så jeg hev meg på ebay og bestilte noen sølvringer. Jeg har aldri gjort dette før, og tenkte overhodet ikke før jeg bestilte, så for dere som kan dette får dere sikkert en god latter.

Jeg kjøpte sølvringer for 1300 kroner. Utvendige mål på ringene var 5 mm og tråden var 1 mm. Jepp, for de som kan dette ler og vet med en gang at dette ikke vil gå. Man må ha riktige ringstørrelser for riktig type smykker. Så, jeg må ordne meg nye ringer! Men, jeg kan jo ikke bare kaste bort 1300 kroner, noe må jeg jo finne på likevel, så her er resultatet.


Jeg har 2 øredobber av begge settene, men jeg har de på forskjellige steder, så på bildene er det kun en av hver. Det øverste settet var artigst å lage av disse to, men jeg tror kanskje det nederst er mest anvennelig.


Jeg har prøvd meg på mer sprell også. Jeg kan virkelig ikke strikke. Jeg strikker alt for løst og ujevnt, så for meg å følge mønster er totalt håpløst! Men, skjerf eller tepper som du ser endenfor er jo ingen sak. Dette er så enkelt at selv jeg kan klare det, og da kan ALLE få det til!!! 




Tro det eller ei, selv dette skjerfet slet jeg med, men når jeg først skjønte hvor løst jeg måtte strikke gikk det fort. Blod på tann? Nei, jeg har ikke lyst å lage mange av dem, men jeg vil nok ha ett til med litt farver :)


Og dette er jo også noe alle kan få til. Ingen kunst i det heletatt, men deilig å pusle med når jeg har behov for å ha noe i hendene.

Ønsker alle ett kreativt og flott år :)