onsdag 15. januar 2014

Litt av hvert

Først av alt vil jeg sende ut all min sympati til pårørende og kjente til de som så tragisk har mistet livet den siste tiden. Kondolerer til dere alle, og R.I.P til dere som har mistet livet!

Selv om jeg bruker denne bloggen til å promotere smykkene jeg lager, eller vise små innblikk i mitt liv betyr ikke det at jeg ikke får med meg hva som skjer i verden. Noen ganger er det bare ikke ord som dekker opp. Men, minte tanker går til alle som nå sitter igjen i en vanskelig tid!

Så til noe litt mer koselig...

Vi var på besøk hos pusene igjen denne uken og her er ett lite bildegalleri fra besøket. Moren har mistet melken sin, og vi kom den dagne de skulle prøve erstatning for aller første gang. Så vi fikk gleden av å prøve å få våre til å skjønne hva en sånn flaske er :)Det er jo lov å prøve seg...


Er det ikke en vakker liten gjeng kanskje? Nå har de kommet så langt at de har blitt lekne, men når de prøver å daske etter noe med poten sin ramler de over ende. De er utrolig morsomme å se på nå. Bare noen uker igjen til de to vi skal ha kan få komme hit, og det gleder vi oss til :)

Vi har også sett litt av personligheten til pusene og Enzo er den rolige kosepusen som gjerne setter seg ned og observerer hva som skjer rundt ham, mens Tempus er den litt mer rampete, men også veldig kosete. Tempus liker å ligge på ryggen, men det gjør ikke Enzo.

1 kommentar:

  1. Her kan du lære å kjenne de skjønne små før de flytter hjem til deg !
    De er bare nydelige....
    Rart hvordan sånne små nøster myker opp våre hjerter...
    Klem fra Anne-Eddie ;)

    SvarSlett