torsdag 4. april 2013

Tusen takk :)

Når jeg var liten var bursdagen min en evig plage, ingen kunne komme i selskap, alle var på fjellet. Bursdagen min havnet alltid midt i påsken!

3. april 1973 så jeg lyset for første gang, det er 40 år siden... - Tenk 40 år! Jeg er selv mor til 2, ei på 16 år (som har begynt å øvelseskjøre, er det mulig???) og en liten tælp på 3 år som er totalt pappagutt.

I påsken i år har jeg feiret med de nære, først middag hos mor sammen med min bror og hans familie, og selvfølgelig min egen familie :) På Påskeaften var det svigerfamilie, min manns mor og hennes mann og min manns tante. Det var såååå koselig begge dagene! Jeg fikk nydelige blomster, gaver og herlig kake. Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde av svigemors flotte bløtkake før vi kasta oss over den og jafset i oss...

Men her kommer noen andre bilder:


Se den vakre blå jeg fikk av svigemor, er den ikke nydelig?


Roser og superkoselig kort fra mamma, og 40 langstilka vakre skjønne roser fra min mann (love)


Banankake vi skulle kose oss med på kvelden :)


Også fikk jeg litt smykkeutstyr :)) Nå slipper jeg å håndpolere alle smykkene mine, og jeg polerer nå alt jeg har liggende så de skal skinne ekstra flott for de som kjøper dem :)Neste år, når jeg har bursdag igjen skal jeg si at jeg blir 40 år en gang til, for dette var moro!!!

Nok en gang måtte bursdagen min "lide" for påsken og hytteturer, så midt i mai skal vi ha ett selskap. Da har jeg noe å glede meg til, og alle de i familien som var bortreist i påsken han likevel få være med på fest :))

Tusen takk til alle for oppmerksomhten på min 40 års dag. Både til dere som skrev hilsner på facebook, som var innom, som har sendt kort, gaver, blomster!

Tusen takk, klemmer til dere alle :)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen på etterskudd, og velkommen inn i de glade førtiåra!
  Ser ut til at dere har hatt en fin dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Marianne! Ja, dagen ble fin, og hele uka ble litt ekstra koselig :)

   Slett
 2. Kjempegratulasjon! Med vel overstått!! Lekkert alt du fikk!!
  Selv feiret jeg akkurat 20 år mer enn deg, en god uke før deg! På palmesøndag- skal si jeg føler at det var mye vanskeligere enn å bli 50 !! Hadde ikke stor fest( jeg er : SKAL IKKE feire!!)- men ute med gode venner kvelden før- og familie og venninne på søndagen! Koselig ! I "min" alder- har vi alt- så jeg fikk blomster- penger og gavekort!! Så nå kan jeg slappe av...og kjøpe meg noe jeg trenger... Klem fra Anne-Eddie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk!! Gratulerer så mye på etterskudd til deg også. Gavekort og penger er akkurat det man trenger i gaver, da kan man samle opp og kjøpe seg noe man kanskje ikke ville unnet seg ellers :)

   Slett
 3. Gratulerer med vel overstått 40 årsfeiring!

  SvarSlett
 4. Marianne, Gratulerer hjertelig med vel overstått 40-årsdag!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, og takk for alle listene jg får være med på. Jeg blir like glad hver gang! Klem til deg :)

   Slett