mandag 1. april 2013

Påskekos

Men mange har vært på turer hit eller dit, på hytta eller andre steder, har jeg vært hjemme med hele familien. Vi har kost oss, hatt besøk, vært på besøk, fiksa bil og vært kreative. Mens de fleste nå blogger om flott vær, bilder fra fjellet, og barna som leker (som jo er en ekte skjønnhet) kommer jeg kun med innebilder...

Det har vært en nydelig påske, med fantastisk vær, men jeg kan ikke skryte av å ha vært mye ute dessverre...


De to flotte kaninene våre fikk leke litt inne på hobbyrommet mitt sammen med lille Odin. Der koste de seg alle sammen, utforsket og lekte :)


 
Her er ett par av mine runde brynjer med ringer inni. Det øverste har jeg selv også :) Armbåndet er røffere, og kanskje til og med enda stiligere. Det kan jeg også (og kommer til) lage i kjede.Så er det øredobber. Disse har jeg allerede laget i mange forskjellige farver, og de kommer etterhver ut i butikken. Lager de også i matchende sett :)


Klokke og armbånd... - De er bare skjønne. Ja, det er jo min mening da, alle er kanskje ikke enige, hehe. Klokken har røde swarovskiperler, og armbåndet har lilla. Her kommer det også flere av begge typer i forskjellige farver.


Denne har jeg nettopp lagt ut i eplabutikken. Her får man både kongelenke, jens pind og flat brynje i ett smykke. En blekksprut liver det hele opp!  Kan også byttes ut med en ugle.

1 kommentar:

  1. Så mange flotte smykker du har laget Marianne <3
    klem fra Aud

    SvarSlett