lørdag 27. januar 2018

Realisere en drøm er ikke bare bare

Hei alle :)

Jeg håper å klare å realisere en drøm, jeg ønsker å bli negledesigner, og jeg har alt i boks så langt bortsett fra en liten detalj som er helt avgjørende.

Jeg skal gå kurs i midten av februar, jeg holder på å opprette firma, jeg jobber med å få tak i modeller før eksamen og jeg har meldt meg på kurs for etablering av firma.

Så, hva gjenstår? Jo, ett lokale. Jeg har ett på hånden, men de krever 30 000,- i husleiegaranti. Lokalet ligger sentralt i Stjørdal og har en månedsleie jeg kan leve med.

Men, jeg trenger all den hjelp jeg kan få til dette beløpet, så jeg har opprettet en "spleis"

Se herHer kan man støtte meg med valgfritt beløp, anonymt eller med navn, og jeg setter stor pris på all hjelp jeg kan få. Klikk på "Se her" over bildet for å komme til innsamlingen.

Føler du ikke at du har råd til å støtte meg, eller rett og slett ikke vil, kanskje du kan hjelpe meg å spre spleisen min, alt hjelper, og uansett så setter jeg stor pris på det folk gjør for å hjelpe meg i gang.

Tusen takk for din oppmerksom het, og dersom du velger å hjelpe meg på den ene eller andre måten, tusen takk for det også!

Stor klem fra Marianne

1 kommentar:

 1. This is very interesting news, i like this article
  Công ty TNHH Thương Mại Bùi Minh với kinh nghiệm gần 10 năm chuyên cung cấp thiết bị vệ sinh. Bùi Minh luôn đảm bảo mang đến khách hàng những sản phẩm chính hãng, chất lượng cao. Nhận được sự yêu thích và ủng hộ của khách hàng.
  bồn tắm massage
  Top Gạch
  American Standard
  Youtube Bùi Minh
  phòng tắm

  SvarSlett