søndag 21. februar 2016

Nye glassmykker

I det siste har jeg laget noen nye glassmykker. Jeg har fått lagt ut en del av dem i nettbutikk, men har mange varianter av de som ligger ute. Savner du en farge, send meg en melding så kan jeg kanskje lage spesielt til deg :)

Her er bilder av noen av de du finner på smykkedama.no:


Glassmykker har nydelige farger og ett vakkert skinn. Jeg skjærer ut flere lag glass og smelter dem sammen på litt under 800 grader.

Jeg har laget glassmykker i over 15 år, og det var relativt nytt i Norge når jeg satte i gang. Det var så nytt at der jeg første gang prøvde det hadde man skjærkniv fra jernvarehandelen og en ovn som brant det hele alt for hard.

Man brukte biter av knust glass fordi man ikke hadde verktøy som var godt nok.

Heldigvis tok det ikke alt for lang tid før jeg fikk tak i skikkelig verktøy og utviklet meg en hel del. Jeg var også en av de første som bega seg ut på å lage hjerter, som ikke var enkelt med det verktøyet jeg hadde på den tiden ;)

Jeg kjenner fortsatt noen som til dags dato har ett av de aller første glassmykkene jeg laget, og det er egentlig litt pinlig, hehe :)

Mange av smykkene jeg lager har jeg kun en av, og noen er umulig å lage lik av igjen på grunn av unike farger. De sorte detaljene som er på veldig mange av smykkene er ulik fra smykke til smykke, så om man f.eks bestiller 2 stk i sølvfarget med sorte detaljer vil de fortsatt være veldig ulike.

Jeg ønsker dere alle en riktig fin søndag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar