fredag 29. mai 2015

Det bobler over

Jeg har så lyst til så mye om dagen, det bobler helt over av kreativ glede og lysten til å finne på noe nytt.

Jeg holder på med en ting mens jeg får lyst til å prøve noe annet :)

Det er på mange måter godt, for den kreative gleden har hatt en lang pause nå... Jeg har nesten ikke laget smykker de siste månedene, men de siste dagene har jeg laget opp masse glassmykker, fletta kumihimokjeder og laget ugleklokkekjeder.

I tillegg har jeg laget geitebukker, der har jeg fått helt dilla, men det er så krevende, så jeg kan ikke lage flere om gangen. Det må bli en av og til. I dag skal jeg stappe en brun, og den skal leveres i morgen :)

Mens jeg holdt på med noe helt annet i går fikk jeg sååå lyst til å prøve å lage vinflaskeholder. Jeg ville helst ha laget den i ullfiber, men jeg har ikke oppskrift til det, så da prøvde jeg å strikke en. ( vet du om en oppskrift på å lage den i ull?)

Mens jeg holdt på tenkte jeg at dette ikke ville bli bra for alt i verden. Den var snodig, rar bunn som ikke virket fornuftig på noen måte...

Jeg vet at det blir mye større enn det skal bli til slutt, så det var ikke overraskende, men allikevel. Når jeg omsider hadde strikket den helt ferdig og satt sammen hanken så jeg at det kanskje kunne bli noe likevel.

 
Pølseskinn med en bunn jeg aldri ville trodd skulle bli riktig...

 
Til ferdig tovet, ikke så galt til å være den aller første vel?
 
 
Jeg satt oppe litt for lenge i går, men jeg MÅTTE få den ferdig, så har den ligget i vaskemaskinen i natt. Med 5 timers søvn i natt (og ingen mulighet til å ta en lur på dagen) blir jeg sikkert overtrøtt og ivrig i dag også, hehe.
 
Men, den er jo ikke ferdig ennå, nå er den bare hvit og kjedelig, men hva i alle dager skal jeg pynte den med tro? Det nok litt for tidlig på morgenen til å være krativ.
 
I løpet av dagen finner jeg sikkert på noe lurt, men om noen har ideer så kom gjerne med dem :) Jeg vil helst ha flat pynt, altså ikke noe større som festes på som "henger"
 
Og, til stor glede sier min vakre lille 5'åring Odin: "Den er super turbofin mamma"
 
Det ligger an til å bli en finfin dag selv i øsende regnvær. Innekos er storkos det også. Ønsker alle dere andre også en flott dag!
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar