onsdag 11. mars 2015

Knalltilbud

Jeg har tidligere vist dere en av mine håndlagde geitebukker. Nå har jeg knalltilbud på dem, ordinær pris er 1500,- pr stk + porto, nå kan du sikre deg en til kun 990,- + porto.Kort om hva jeg gjør når jeg lager geitebukkene:

Jeg kjøper ull fra sauer når de klippes, jeg sorterer ullen i forhold til hva jeg skal bruke som fyll, hva jeg kan karde og hva jeg kan pynte med til slutt.


Når det er gjort karder jeg opp en del ull så jeg har, så setter jeg i gang og tover sammen ullen til en nydelig liten bukk.

Hver geit får sitt eget uttrykk i ansiktet, noe som gjør hver og en unik. Jeg bruker 2 dager på å lage en bukk så det er tidkrevende og mye jobb. Derfor er 990,- ett unikt og svært godt tilbud.

Geitene finner du her: smykkedama.no

men som du ser står prisen til 1105,- Det er fordi nettbutikken kun velger 35,- i porto, mens denne koster 150,- å sende. Totalprisen er 1140,- inkludert porto.Ønsker dere alle en finfin dag, her skinner solen og det er vår i luften. Vi er kun i mars, så Kong Vinter kommer nok tilbake i noen desperate forsøk på å legge sitt hvite laken over naturen, men heldigvis er hans dager snart talte og sommeren er like rundt hjørnet ;)

Klem fra meg til dere alle!1 kommentar: