onsdag 12. desember 2012

Nå er det bare kos og litt vasking...

Messetiden for i år er over, jeg har hatt en utrolig flott sesong sammen med mange nye mennesker. Jeg har blirr kjent med flotte utstillere, koslige kunder, flotte arrangører. Jeg har kost meg masse og fått vist meg frem både her og der :)

Men nå har roen senket seg, og hjemmekosen tar over. Huset skal vaskes, kaker skal bakes, gaver pakkes inn og familien koses.

Jeg syns det er så koselig å pakke inn gaver, og for litt siden kastet jeg ut alt fra hobbyrommet mitt og kjøpte benkeplater som skulle monteres. Jeg har ett avlangt hobbyrom, og jeg fikk plass til 3 benkeplater på 3 vegger hvor hver benkeplate er på 2,5 meter. Jeg har også ett stort klesskap med masse praktiske ting i, en stor gulvhylle og mange vegghyller.

Men det jeg er mest stolt av er den flotte pakkedisken min :) Se bildene under...

Mine farver i utstilling, smykkeesker og logo går i sort og sølv, og da må jeg jo ha sort og sølv gavepapir :) Alle båndene har ejg hengt på en stang i vinduskarmen, og rundt om er alle andre pakketing man kunne trenge. Her kan du tro jeg koser meg når jeg skal pakke inn gaver :))

Her er det fra litt mer avstand. Det sorte feltet på venstre side er der jeg skjærer store glassplater når ejg lager smykker. Denne har ejg også laget slik at det ikke spruter glass over hele rommet til enhver tid :) Maskinen i midten bruker jeg når jeg skal lage hefter. 
Vinduskarmen er fylt med flotte lys, mye fra Løten selvfølgelig...

Så, nå har jeg ett nydelig hobbyrom, men masse benkeplass hvor jeg kan boltre meg i de forskjellige hobbyene jeg driver med.

I går lagde jeg ett nytt armbånd i tigermønster. Dette har jeg lagt ut i eplabutikken nå :) Det er noe jeg aldri har laget før, og da er det ekstra gøy :)Ønsker dere alle en riktig god førjulstid, nå skal jeg vaske hus!

1 kommentar:

  1. Åhh så herlig.. med god plass og den flotte arbeidsplassen du har fått,heldige du.
    Skjønner godt du trives både der og med DEN pakkedisken da,der var alt på G ikke vanskelig å forstå at du liker å pakke inn gaver der :-)
    Ha ei fin og trivelig førjulstid du også Marianne.
    Advendtsklæm fra mæ :-)

    SvarSlett