mandag 11. juli 2011

En fuktig festival

Etter en strålende helg i Skjåk reiste jeg med godt mot til dansefestivalen i Seljord på tirsdag. Ett håp om en flott festival med godt salg ble raskt slått i bakken av massivt regn.


(Bildet er tatt over Valdresflya på vei til Skjåk)

Tirsdagen var rimelig bra, men da hadde vi ikke lov å selge noe. Onsdagen var en stille og rolig dag med opphold en stund før regnet satte inn. Torsdagen var det flott vær på dagen, men på kvelden regnet det masse. Dette fortsatte på fredagen, og mellom klokken 16.00 og 01.30 hadde jeg 3 salg...

"Alle" sa at fredag kveld og lørdag ville bli store dager, men himmelen åpnet seg på lørdagen, og det bøtta ned vann. Ett fåtall folk orket å ta turen opp for å høre på musikken, og dermed så ikke vi som hadde stand folk heller. Flere pakket sammen tidlig og reiste hjem, men jeg holdt ut.

Selve festivalen var det ikke noe galt med, misforstå meg rett! Fryktelig synd for arrangørene med alt det regnet, men det er det jo ingen som styrer over.

Vel hjemme på søndag kjente jeg hvor sliten jeg var, og køyet allerede klokken 20.15 på kvelden. 12 timer sov jeg før jeg sto opp igjen!

5 kommentarer:

 1. Au da, men flink var du som holdt ut :) Værgudene er det ingen som kan rå med. Du får se det positive i det at det ble jo noen salg :) Skjønner godt at du la deg før hønene hadde tenkt å blunde øynene. Jeg ble sliten bare jeg tenkte på alle dagene dine på festivalen :D

  Ha en god natt! klem fra meg

  SvarSlett
 2. Uff, så kjedelig da..
  Er litt spent på hvordan det gikk med salget av de smykkene med hatter - fikk du solgt dem på den forrige festivalen? De var kjempetøffe! :)

  SvarSlett
 3. Så synd at det ikke kom så mye folk på grunn av regnet, er jo lite man kan gjøre med været, dessverre... Skjønner godt at du var sliten når du kom hjem, når det ble to festivaler på så kort tid! Blir det flere festivaler for deg i sommer? God sommer! Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Silje: Ja, og i dag fikk jeg sove lenge, så det har blitt 2 netter med 12 timers søvn. Man kan visstnok ikke ta igjen søvn, men du så godt det er å sove masse når man er sliten!

  Anita: Alle hattene forsvant! De aller fleste ble borte på torsdagen, og de siste gikk på fredag.

  Turid: Jepp, reiser til ny featival natt til torsdag :o) Etter det kan jeg puste ut litt!

  God sommer til dere også. Klem til dere alle.

  SvarSlett
 5. Så synd at det ble så dårlig vær! Er det noe som kan holde folk inne så er det nettopp dårlig vær. Hvil deg godt ut nå, det tror jeg du trenger slik som du har jobbet og stått på de siste ukene. Ordentlig arbeidsdame du!

  Håper på bedre vær til neste festival du skal på!:)

  SvarSlett